Neglelakk

Husk dette før du lakker neglene

Gir best resultat og beskytter neglene dine.

TA PÅ UNDERLAKK: Underlakken - som påføres før neglelakken, motvirker både misfarging og uttørking av neglene! Foto: Astrid Waller
TA PÅ UNDERLAKK: Underlakken - som påføres før neglelakken, motvirker både misfarging og uttørking av neglene! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvor mange ganger har det ikke skjedd - du må fjerne skallete lakk i full fart, men du har selvfølgelig ikke tid til å legge på ny, fresh lakk der og da?

Under den avskallete lakken avsløres gule negler. Og ikke nok med det, neglene er helt tørre og sprø. I verste fall har de sprukket. Det er faktisk værre enn avskallet lakk, det!

LES OGSÅ: Skjul kvisene som en proff

Viktig med neglepleie

Det er dessverre slik at neglelakk virker uttørkende på neglene. Hvis du i tillegg er ivrig på å skifte ut lakken din slik at den passer antrekket ditt, går det ikke lang tid før neglene blir sprø og har lett for å brekke.

Det går heldigvis ann å både forebygge og reparere. Negleolje er et fantastisk middel mot svake negler, og du får umiddelbart resultat når du påfører oljen på neglene.

Siden fuktigheten fra neglene fordamper når det er kaldt ute, fungerer oljen også helt suverent på vintertørre negler.

LES OGSÅ: Her er høstens hotteste frisyrer

Underlakk som gir næring til neglene (kr 210, Dior).
Underlakk som gir næring til neglene (kr 210, Dior). Vis mer

Under- og overlakk

Det er virkelig verdt tiden å legge et lag med underlakk før du påfører selve lakken.
Ikkebare forebygger du misfarging fra lakker med sterk farge. Nåtidens underlakker inneholder gjerne vitaminer og peptider som styrker neglene.

Enkelte merker har egne pleiekolleksjoner for neglene. Du kan få noe for både riller, sprø, tynne og harde negler.

Overlakken skal du heller ikke kjimse av. Det finnes flere typer overlakker som gjør neglene matte eller superblanke, eller gjør at lakken tørker ekstra fort.

Vi har testet - når du legger lakken som du skal gjøre med underlakk, to strøk farget lakk, overlakk som renner over tuppen, samt har klippet bort tørre neglebånd, så varer lakken inntil en hel uke lengre enn hvis du slurver.

Og hvis du lurer - høstens hotteste lakktrend er metallisk, og passer perfekt til høstens grungemote!
Oljen fukter tørre negler og neglebånd (kr 90, Isadora). Foto: Produsenten
Oljen fukter tørre negler og neglebånd (kr 90, Isadora). Foto: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer