<strong>NOMINERT:</strong> Frisør Ulf Schjerpen fra La Bionda Vest AS, Oslo er en av de nominerte til prisen Årets frisør. Dette er et av hans konkurransebilder. Foto: Ivo Rikkert
NOMINERT: Frisør Ulf Schjerpen fra La Bionda Vest AS, Oslo er en av de nominerte til prisen Årets frisør. Dette er et av hans konkurransebilder. Foto: Ivo Rikkert Vis mer

årets Frisør 2011

Hvem av disse er årets frisør?

På lørdag kåres landets beste frisør. Her er de nominerte.

Publisert
Sist oppdatert
Hvert år samles landets frisører til bransjens egen Oscar-utdeling – Årets frisør.

Flere konkurranser i én

Årets frisør er en konkurranse for både frisører og frisørbedrifter, og består av tre forskjellige deler: en fotokonkurranse, en bedriftskonkurranse og en ærespris.

De nominerte har sendt inn bidrag til konkurransene, og en jury har vurdert bidragene.

Lørdag 5. februar presenteres vinnerene i en stor prisfest i Oslo Plaza, og arrangementet ble utsolgt for lenge siden.

– Det er synd det ikke er tv-overført, for disse showene overgår det meste av det som vises på tv her i landet, sier pressekontakt Jarl Martin Garder.

Konkurransen arrangeres av Norske Frisør og Velværebedrifter.

... og de nominerte er … 

Konkurransen er delt inn i flere kategorier, og i bildeseriene under får du se alle konkurransebildene til alle de nominerte i hver kategori.

Årets Frisør:
Region 1Region 2Region 3


Region 4Årets Lærling:Årets Avant Garde:


Årets Hårstylist:I tillegg til fotokonkurransen, kåres årets frisørbedrift og årets frisørkonsert, pluss at det deles ut en ærespris.

Hår- og skjønnhetsmesse

Samme helg avholdes også bransjens egen messe, Hår & Skjønnhet 2011, i Oslo Spektrum.

Messen er arena for norgesmesterskap i både frisering, negledesign og makeup, men fungerer også som et mekka for inspirasjon, faglig utveksling og produktlanseringer for bransjefolk og publikum.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer