Sex

Hvem av disse er du i senga?

Maktsyk tiger eller sjenert dådyr? Finn ut hvilket dyr du likner mest.

Er du en katt i senga? Da bør dere leke katt og mus. Foto: www.imagesource.com
Er du en katt i senga? Da bør dere leke katt og mus. Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lekne delfiner, sjenerte rådyr, sensuelle kattedyr, maktsyke tigre, elegante svaner – og alle likner vi en eller flere av dem når vi er i aksjon mellom laknene, skriver vimenn.no. Se beskrivelsene under, og se hvilken du kjenner deg best igjen i.Sjekk også de gode rådene til mannen!
 • Derfor bør du ha sex i kveld
 • 10 veier til het sommer-sex
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Katten

  Hun er en flørtende forførerinne som nyter jakten like mye som akten. Huden hennes er følsom og hun murrer ekstra fornøyd i silkebløtt sengetøy. Kattekvinnen søker hele tiden nye utfordringer og elsker å snakke om sine erotiske fantasier. God sex:Kattekvinnen er kosete og maler når hun blir kysset. Siden hun har høy selvtillit er hun åpen og ærlig i senga, elsker gjerne flere timer i strekk, men når dagslyset kommer snikende spretter hun opp, steller og vasker seg grundig for å være klar til neste «omgang». Tips til ham: Lek katt og mus. Sett bind for øynene hennes og be henne hviske deg i øret hva hun ønsker at du skal gjøre med henne.

  Tigeren

  Hun tar initativ og har full kontroll. Når ilden først er tent kan bare virkelig elskov slukke begjæret. Hun er en sann jeger som også tenner på selve jakten. Hele jakten er et eneste langt forspill og hun blir selv tent av å gjøre mannen opphisset. God sex: Alle stillinger er dugelige, da hun er grenseløs - og grensesprengende. Sørg bare for å holde full erotisk action for å holde tenningen ved like, ellers går hun lei. Tigerkvinnen kan godt elske på kjøkkenbordet såvel som på soverommet. Tips til ham: Gå uten undertøy (og be henne gjøre det samme) når dere skal ut. Prøv også å piffe opp med godsaker som pisket krem, is og sjokoladesaus. De duger til mer enn fyll på desserttallerkenen.

  Dådyret

  Hun er sjenert og tar sjelden eller aldri initativ selv. Hun er sensuell, feminin og tenner på sterke, maskuline menn som tar kontrollen. Hun krever lang oppvartning og det tar tid før hun slipper deg nærmere. Klem, kos, kyss og romantiske spaserturer i måneskinnet må til før hun lar seg forføre. God sex: Når du først har funnet veien til hennes indre (hjertet), elsker hun mer enn gjerne med menn som tar kommandoen i sengen. Sjenansen gjør at hennes dyriske krefter ikke alltid kommer til sin rett, så vis vei. Tips til ham: Du må kjempe for godsakene fordi hun er kostbar. Prøv å fritte henne ut om hva hun liker i sengen – og vær ikke redd for å ta initiativ. Da føler hun seg feminin og du fremstår som skikkelig maskulin. Det liker hun veldig godt, tross sin beskjedenhet.

  Svanen

  Hun dyrker kun sex med en mann hun stoler helt og fullt på, nyter all mulig skjønnhet og blir fort avtent hvis en mann skulle komme med en dum kommentar eller bemerkning. Dansegulvet er arena for det perfekte forspillet, siden hun nyter kroppskontakt og at menn beundrer henne. God sex: Hun har ikke sex hvor som helst, men vil ha det ordentlig rundt seg. Hun liker å se mannen i øynene og hviske romantiske ting. Orgasme er ikke alfa og omega, det dreier seg vel så mye om kroppskontakt. Tantrasex er populært blant svanepiker. Tips til ham: Berør hverandres kropper som om de var lerretet dere skulle male på. Massasje, kyss, klapp og klem fra topp til tå går hjem. Spill dessuten på lag med tiden. Elsk lansgsomt og hold øyekontakten. Når hun først havner i orgasmens grep får du en opplevelse ingen andre dyrearter kan vise maken til.

  Delfinen

  Hun er leken og synes sex først og fremst skal være latter og moro. Hun er spontan og lever i nuet. Delfinpiken er i tillegg omsorgsfull, og vil kose og ligge inntil deg. Hun elsker å kle seg naken, vise sin lidenskap og lar seg sjarmere av menn som får henne til å le og føle seg fri. God sex: En sikker vinner er å legge forspillet til dusjen! Hun vil gjøre deg glad og fornøyd når dere elsker. Vær ikke redd for å teste ut nye stillinger, hun er med på det meste bare det er rom for litt latter. Tips til ham: Rollespill i de fleste varianter tenner henne. Sex i vann (sjø, basseng eller liknende) er garantert suksess. Sørg for at ikke sexlivet går i stampe, da mister hun interessen. LES OGSÅ:
 • Sex i det fri
 • Sex med klær på
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Erogene soner du ikke visste om
 • Få spontaniteten tilbake i sexlivet
 • 21 små triks for storslagen sex
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.