Fotball

Hvem er Norges mest sexy fotballspiller?

DU avgjør!

KJEKKASER: KK.no har plukket ut de 11 kjekkeste norske fotballspillerne. Hvem er din favoritt? Stem nederst i saken! Her er tre av dem: Jo Inge Berget, Haitam Aleesami og Daniel Berg Hestad. Foto: NTB Scanpix
KJEKKASER: KK.no har plukket ut de 11 kjekkeste norske fotballspillerne. Hvem er din favoritt? Stem nederst i saken! Her er tre av dem: Jo Inge Berget, Haitam Aleesami og Daniel Berg Hestad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 12. november skal det norske fotballandslaget vise muskler mot Ungarn, i den første av to avgjørende playoff-kamper.

Målet er EM i Frankrike sommeren 2016.

«Ok, men jeg bryr meg ikke det døyt om fotball», tenker kanskje du nå?

Uansett om du elsker eller hater fotball - så er det likevel én ting vi nærmest kan garantere at du vil like (for hvem gjør vel ikke det?); kjekke menn!

KK.no har tatt en uhøytidelig kikk på de sporty ballkunstnerne vi har her til lands, og plukket ut de 11 spillerne (jepp, et lag) som vi mener er de kjekkeste, deiligste - ja, mest sexy, i landet.

Men, vi vil at DU skal bestemme hvem av dem som fortjener tittelen «Norges mest sexy fotballspiller». 

Nedenfor får du litt mer info om de «utvalgte», og stemme gjør du helt nederst i saken!

Haitam Aleesami (24) 

Født: 31. juli 1991Høyde: 181 cmPosisjon: ForsvarSivil status: Singel

Spiller på fotballandslaget og i den svenske fotballklubben IFK Gøteborg. Sivilstatus er uvisst, men den marokkanskættede kjekkasen - med dådyrøyne til å dø for - drukner antakeligvis i frierbrev. Men det er ikke bare damene som digger Aleesami. Også Radioresepsjonens programleder Steinar Sagen (40), uttalte under en RR-sending tidligere i høst, at 24-åringen sannsynligvis er Norges kjekkeste fotballspiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer