Fotball

Hvem er Norges mest sexy fotballspiller?

DU avgjør!

KJEKKASER: KK.no har plukket ut de 11 kjekkeste norske fotballspillerne. Hvem er din favoritt? Stem nederst i saken! Her er tre av dem: Jo Inge Berget, Haitam Aleesami og Daniel Berg Hestad. Foto: NTB Scanpix
KJEKKASER: KK.no har plukket ut de 11 kjekkeste norske fotballspillerne. Hvem er din favoritt? Stem nederst i saken! Her er tre av dem: Jo Inge Berget, Haitam Aleesami og Daniel Berg Hestad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 12. november skal det norske fotballandslaget vise muskler mot Ungarn, i den første av to avgjørende playoff-kamper.

Målet er EM i Frankrike sommeren 2016.

«Ok, men jeg bryr meg ikke det døyt om fotball», tenker kanskje du nå?

Uansett om du elsker eller hater fotball - så er det likevel én ting vi nærmest kan garantere at du vil like (for hvem gjør vel ikke det?); kjekke menn!

KK.no har tatt en uhøytidelig kikk på de sporty ballkunstnerne vi har her til lands, og plukket ut de 11 spillerne (jepp, et lag) som vi mener er de kjekkeste, deiligste - ja, mest sexy, i landet.

Men, vi vil at DU skal bestemme hvem av dem som fortjener tittelen «Norges mest sexy fotballspiller». 

Nedenfor får du litt mer info om de «utvalgte», og stemme gjør du helt nederst i saken!

Haitam Aleesami (24) 

FORSVAR: Haitam Aleesami (24) spiller for det norske landslaget og IFK Gøteborg. Foto: NTB Scanpix
FORSVAR: Haitam Aleesami (24) spiller for det norske landslaget og IFK Gøteborg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Født: 31. juli 1991
Høyde: 181 cm
Posisjon: Forsvar
Sivil status: Singel

Spiller på fotballandslaget og i den svenske fotballklubben IFK Gøteborg. Sivilstatus er uvisst, men den marokkanskættede kjekkasen - med dådyrøyne til å dø for - drukner antakeligvis i frierbrev. Men det er ikke bare damene som digger Aleesami. Også Radioresepsjonens programleder Steinar Sagen (40), uttalte under en RR-sending tidligere i høst, at 24-åringen sannsynligvis er Norges kjekkeste fotballspiller.

Jo Inge Berget (25) 

MIDTBANE OG ANGRIPER: Jo Inge Berget (25) spiller for det norske landsalget og Malmö FF. Foto: NTB Scanpix
MIDTBANE OG ANGRIPER: Jo Inge Berget (25) spiller for det norske landsalget og Malmö FF. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Født: 11. september 1990
Høyde: 184 cm
Posisjon: Midtbanespiller og angriper
Sivil status: Kjæreste

Den barske nordmannen, med den markante skjeggveksten, har gjort seg bemerket både på det norske landslaget og i den svenske fotballklubben Malmö FF. Men for de som hadde håpet på at 25-åringen skulle være singel og «ready to mingle», må dessverre tro om igjen. I et nettintervju med Fotball.no avslørte Berget tidligere i høst at han allerede er kapret:

- Jeg har kjæreste, som er norsk.

Vadim Demidov (29)

FORSVAR: Vadim Demidov (29) spiller for det norske landslaget og Brann. Foto: NTB scanpix
FORSVAR: Vadim Demidov (29) spiller for det norske landslaget og Brann. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 10. oktober 1986
Høyde: 185 cm
Posisjon: Forsvar
Sivil status: Gift med Christina Vukicevic

29-åringen er født i Riga i Latvia, og oppvokst i Sandefjord. Brann-spilleren er ikke tatt ut til å spille mot Ungarn under playoff-kampen i november, men er i stallen til landslagstrener Per-Mathias Høgmo (55). I fjor giftet han seg med friidrettsstjernen Christina Vukicevic (28).

Vegar Eggen Hedenstad (24)

FORSVAR OG MIDTBANE: Vegar Eggen Hedenstad (24) spiller for det norske landslaget og tyske Braunschweig. Foto: NTB scanpix
FORSVAR OG MIDTBANE: Vegar Eggen Hedenstad (24) spiller for det norske landslaget og tyske Braunschweig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 26. juni 1991
Høyde: 178 cm
Posisjon: Forsvar og midtbane
Sivil status: Kjæreste

Hele Fotball-Norges «babyface». Når ikke 24-åringen fra Elverum er en del av det norske landslaget sparker han ball for tyske Braunschweig. Da Vegar var 17 år mistet han kjæresten til kreft, og tok en pause fra fotballen for å tilbringe den siste tiden sammen med henne. I dag er han samboer med Moss-jenta Angelica Eliassen.

Jørgen Skjelvik (24)

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Født: 5. juli 1991
Høyde: 183 cm
Posisjon: Venstreback
Sivil status: Singel

Bærumsgutten Jørgen har vært innom både norske Stabæk og de svenske klubbene Helsingborg (utlån) og Kalmar. I dag gjør den skjeggete kjekkasen suksess i hvit og sort drakt for Trondheimsklubben Rosenborg. Da 24-åringen tidligere i år følte at han ikke fikk nok spilletid, tok han saken i egne hender, og konfronterte fotballtrenerne sine.

Til Dagbladet har tøffingen uttalt:

- De var ikke konkret på tid, de sa bare at vi må finne rett timing på det. Men spørsmålet er hvor lenge jeg må vente. Jeg gidder ikke sitte her i tre sesonger på benken.

Kort tid etter samtalen med trenerne fikk han spilletid mot grenlandsklubben Odd, og venstrebacken svarte med å sende RBK opp i ledelsen.

Alexander Tettey (29)

MIDTBANE: Alexander Tettey (29) spiller for landslaget og den engelske klubben Norwich City FC. Foto: NTB scanpix
MIDTBANE: Alexander Tettey (29) spiller for landslaget og den engelske klubben Norwich City FC. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 4. april 1986
Høyde: 180 cm
Posisjon: Midtbane
Sivil status: Kjæreste

Den norsk-ghanesiske fotballspilleren spiller vanligvis for den engelske klubben Norwich City FC, og ifølge ryktene har ingen fått flere gule kort enn ham i årets Premier League. En trønder med attitude, med andre ord. Tettey kom til Norge - nærmere bestemt Bodø - i 1999, men han og familien forflyttet seg etter hvert sørover. Til Trondheim. Her har han blant annet gjort suksess for Rosenborg. Tettey er kjæreste med Marit Harbak.

Alexander Toft Søderlund (28)

ANGRIPER: Alexander Toft Søderlund (28) spiller for landslaget og Rosenborg. Foto: NTB scanpix
ANGRIPER: Alexander Toft Søderlund (28) spiller for landslaget og Rosenborg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 3. august 1987
Høyde: 187 cm
Posisjon: Angriper
Sivil status: Kjæreste

10. oktober 2015 står som en merkedag for Haugesunderen Søderlund. Under EM-kvalifiseringskampen mot Malta fikk Søderlund endelig sin søte målrevansje. Han hadde nemlig spilt hele 19 landslagskamper for Norge - uten å score et eneste mål. Men på hjemmebane den kjølige oktoberdagen, kunne endelig 28-åringen slippe jubelen løs.

- Det var veldig deilig. Det har vært mye mas, og endelig satt den. Det synes jeg at jeg fortjente selv også, sa han til MAX etter Malta-kampen.

Til daglig spiller han for Rosenborg, og på privaten er han kjæreste med Camilla Olsen Vesterbekkmo (28).

Per Ciljan Skjelbred (28)

MIDTBANE: Per Ciljan Skjelbred (28) spiller for landslaget og den tyske storklubben Hertha Berlin. Foto: NTB scanpix
MIDTBANE: Per Ciljan Skjelbred (28) spiller for landslaget og den tyske storklubben Hertha Berlin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 16. juni 1987
Høyde: 175 cm
Posisjon: Midtbane
Sivil status: Kone og barn

Fotballproffen fra Trondheim er «bare» 28 år, men har allerede rukket å gifte seg og få to barn - side om side med suksessen på fotballbanen. I 2012 giftet han seg med kjæresten Kristina Jørgensen i sjømannskirken i Hamburg. De har barna Jonatan (5) og Eline Sofie (snart 4) sammen. Etter bryllupet i 2012 delte Skjelbred den gledelige nyheten med følgerne sine på Instagram, og skrev humoristisk til bildet av gifteringen:

«Sorry ladies!!»

Til daglig spiller han for den tyske storklubben Hertha Berlin.

Valon Berisha (22)

MIDTBANE: Valon Berisha (22) spiller for landslaget og den østerrikske fotballklubben Red Bull Salzburg. Foto: NTB scanpix
MIDTBANE: Valon Berisha (22) spiller for landslaget og den østerrikske fotballklubben Red Bull Salzburg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 7. februar 1993
Høyde: 181 cm
Posisjon: Midtbane
Sivil status: Singel

Valon minner mistenkelig mye om den britiske Liverpool-legenden Steven Gerrard (35) - i alle fall utseendemessig. Han er storebroren til Veton Berisha (21), som også spiller for det norske landslaget. Brødrene er oppvokst i Egersund, og har foreldre fra Kosovo. I dag spiller den mørke kjekkasen for den østerrikske fotballklubben Red Bull Salzburg.

Da Valon ble spurt av VGTV om han får tid til å jakte på de østerrikske damene, svarte han lattermildt:

- Det er ikke akkurat som om vi stalker dem. Vi konsentrerer oss om fotballen akkurat nå, og så får vi ta resten senere.

Daniel Berg Hestad (40)

MIDTBANE: Daniel Berg Hestad (40) spiller for Molde. Foto: NTB scanpix
MIDTBANE: Daniel Berg Hestad (40) spiller for Molde. Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 30. juli 1975
Høyde: 184 cm
Posisjon: Midtbane
Sivil status: Gift og tre barn

I begynnelsen av november markerte Hestad at alder absolutt ikke er noen hindring, da han ble tidenes eldste målscorer i Europaligaen. I kampens 37. minutt presterte nemlig kjekkasen, som er staut som en viking, å sende Molde opp i ledelsen i kampen mot skotske Celtic.

40-åringen har i motsetning til sine mange yngre fotballspiller-kolleger ikke dekket kroppen med tatoveringer.

Han er gift med ungdomskjæresten Trude Vik Hestad (41), som han har to sønner og en datter med.

Stefan Strandberg (25)

FORSVAR: Stefan Strandberg (25) spiller for det norske landslaget og  Foto: NTB scanpix
FORSVAR: Stefan Strandberg (25) spiller for det norske landslaget og Foto: NTB scanpix Vis mer

Født: 25. juli 1990
Høyde: 189 cm
Posisjon: Forsvar
Sivil status: Kjæreste med håndballspiller Nora Mørk

Den tatoverte kjekkasen Stefan er kjæreste med håndballspiller Nora Mørk (24) - og sammen utgjør paret en av Norges hotteste idrettspar. I et intervju med VGTV fortalte Strandberg i 2013 at det er han som er sjefen på hjemmebane:

- Hun har temperament, men jeg har enda mer temperament. Så det er jeg som bestemmer. Det fikk jeg sagt klart ifra i starten av forholdet, hvem som skulle være sjefen. Hun kan være sjefen på håndballbanen, men ikke på hjemmebane.

- Og det var greit?, spurte VGTV-reporteren.

- Ja ja, soleklart. Jeg er gutt, jeg bestemmer.

Norges svar på Zlatan der, altså.

STEM HER:

Hvem av de 11 norske fotballgutta synes du er kjekkest? (Avsluttet)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer