Tom Cruise

Hvilket dyr er han i senga?

Er han grisen som ruller avsted med dyna. eller en nattulv? Sjekk hvem du deler seng med.

Hvilket dyr er han i senga?
Publisert
Sist oppdatert
Når soverommet ditt ligner en dyrepark og kjæresten din et irriterende vanedyr, kan disse tipsene være til hjelp.

 • Lær deg å elske din irriterende mann

 • 50 feil menn gjør i senga

 • Grisen

  Som griser ruller seg i søla, ruller han seg i senga. Dette fører gjerne til at han tar hele dyna, for ikke å si senga. Så lenge han er varm, så har han det som plommen i egget.

  Dette gjør du: Å vekke ham eller be pent om å få litt av dynen vil aldri fungere, og det vil ødelegge nattesøvnen din om du må gjenta dette scenariet kveld etter kveld. Kjøp ekstra dyner, puter og pledd, eventuelt kan dere ha en ekstra stor fellesdyne i tillegg. Prøv også å legge merke til hvilken side han ruller mot, og legg deg på den siden.

  Nattulven

  Den døgnville nattulven kan få enhver dødelig til å gå fra forstanden. Det er lite som er så irriterende som å våkne av smell fra X-boxen eller skrik fra TV-en, spesielt ikke når du har telt sauer i en halv evighet før du endelig klarte å overdøve bråket i utgangspunktet.

  Dette gjør du: Det er vanskelig å lære en fugl å fly, like vanskelig er det å avenne en ekte nattulv. Sett derfor klare regler for leggevanene, noe som er nødvendig i og med at dere tross alt deler seng. Så snart du legger deg bør han ha en begrenset periode til å bedrive sine nattlige aktiviteter før også han må kaste inn håndkledet. Hvis ikke det fungerer bør dere vurdere å kopiere skuespillerparet Tom Cruise og Katie Holmes og gå for seperate soverom.

  Hyenen

  En partner som aldri vil tie stille, selv ikke i den dypeste REM-søvn, er både slitsomt og trøttende. Det er ikke alltid så lett å be vedkommende være stille heller, spesielt ikke hvis ordene som kommer ut av munnen hans er av den romantiske sorten eller dersom han prater i søvne.

  Dette gjør du: Å gi hyenen en sovepille er ikke et alternativ, selv om det sikkert kan være fristende. Små hint er derimot lov, det er lite givende å få små grynt og mumlende svar når man vrenger sjela si. Ørepropper er også lov, men det anbefales i høyeste grad å ta opp problemet på en pen måte hvis du vil at forholdet skal vare.

  Blekkspruten

  Armene og beina hans er overalt på én gang. Du føler deg kvalt og så helst at dere holdt litt avstand etter at dere har sagt godnatt. Det verste er når du tror du ligger i fred, men plutselig kaster han seg over deg og trykker deg inntil seg mens han lager koselyder.

  Dette gjør du: Kos er bra, og du bør anse deg som heldig hvis du har kapret en mann som liker kos, klapp og klem. Sørg da for å legge deg litt tidligere enn du strengt tatt må, for å få tid til en kosekvote før dere sovner. Massasje kan være en fin måte å både dulle med partneren, samt gjøre ham trøtt på.

  Stinkdyret

  Mange menn lever i en fantasi der de kan slippe unna med alt på grunn av sjarmen. Er du sammen med en som liker å lage stinkbomber under dyna, kanskje til og med ser opp på deg og forventer ros etter at han har sluppet en, da er det et stinkdyr du har fått i senga.

  Dette gjør du: En latter har dere begge godt av, men er dette til stor sjenanse og irritasjon for deg, si ifra. Enkelte er ikke klar over det selv og få kan lese andres tanker. Hvis det er medisinske årsaker til stinkbombene, skaff deg en luftfrisker og skaff ham en legetime.

  LES OGSÅ:
 • Derfor må menn ha porno

 • Slik fanger du ham

 • Slik tenner du ham
 • Slik vil han ha deg
 • Slik avslører du ham
 • Slik takler du nerden
 • Mannens hemmelige språk
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • 50 feil menn gjør i senga
 • Ordliste for menn og kvinner
 • Hvilket dyr er han i senga?
  Hvilket dyr er han i senga?
  Hvilket dyr er han i senga?
  Hvilket dyr er han i senga?
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer