HVOR GOD ER DU I SENGEN? Et spørsmål det nok er mange som lurer på. En ny app skal visstnok kunne avsløre det. Eksperten er imidlertid skeptisk.  Foto: konradbak - Fotolia
HVOR GOD ER DU I SENGEN? Et spørsmål det nok er mange som lurer på. En ny app skal visstnok kunne avsløre det. Eksperten er imidlertid skeptisk. Foto: konradbak - Fotolia Vis mer

Sex

Hvor god er du i senga?

Det skal visstnok en ny app kunne avsløre...

Publisert
Hvor god er du egentlig i senga? Det er det nok fryktelig mange som lurer på (og bekymrer seg for).

Uansett hvilke preferanser du eller partneren din har , er dette altså et spørsmål mange stiller seg. Og - som med veldig mye annet, er det nå utviklet en app som visstnok skal kunne gi deg svar på nettopp dette.

Ved å måle både bevegelsene og lydnivået skal den kunne bedømme hvor «god» du er i sengen, og hvor vellykket «runden i halmen» egentlig var, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: Sexflausene du ikke skal bry deg om

MÅLER TEMPO OG RYTME: Appen skal visstnok kunne måle både tempo, rytme og lydnivå, og deretter kunne gi detaljerte statistikker og analyser etter akten.  Foto: Artem Furman - Fotolia
MÅLER TEMPO OG RYTME: Appen skal visstnok kunne måle både tempo, rytme og lydnivå, og deretter kunne gi detaljerte statistikker og analyser etter akten. Foto: Artem Furman - Fotolia Vis mer

Tar tiden på økten og måler lydnivåene

Den nye iPhone-appen, som heter «Spreadsheets» (koster 14 kroner i App-store), skal kunne gi en ganske detaljert oversikt over hvor godt du klarer å tilfredstille partneren din.

Appen tar da tiden på hvor lenge sexøkten varer, måler som sagt lydnivåene under selve akten, i tillegg til at den overvåker både tempoet og frekvensen, slik at den kan avdekke parets seksuelle rytme.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Ikke nok med det, men appen har også et poengsystem, som gjør at du kan sette deg mål og vise hvor dedikert du er til sexlivet ditt.

For eksempel vil en kjappis på morgenkvisten gi deg 10 poeng, mens en runde på en lat søndag gir deg 20 poeng.

KKs sex- og samlivsekspert, Peder Kjøs, er imidlertid noe skeptisk.

– Jeg er nok litt mer tilhenger av den gode gamle samtalen; «var det godt for deg også, kjære?», forteller han til KK.no.

LES OGSÅ: Trives best alene i senga

Er lyd en god indikator på kvalitet?

Appen skal visst også registrere maksimalt antall støt som blir gjort per minutt, i tillegg til at den ved å måle desibel finner ut det maksimale lydnivået når en eller begge når klimaks.

Men er dette nok til å bedømme hvor god du er i sengen?

– Spørsmålet er om lydnivå er en bra indikator på kvalitet, og om det overhodet er lurt å måle kvalitet opp mot en standard, forteller Kjøs.

Det er mikrofonen på telefonen som registrerer alle lyder og bevegelser, og deretter gir statistikker og visuelle analyser etterpå. Ifølge hjemmesiden til produsentene vil informasjonen trygt lagres på telefonene, og ikke noe vil bli kopiert eller lagret andre steder.

– Jeg ville nok vært mer tilhenger av en type spørreskjema der man selv krysser av for kvalitet. Men poenget med appen er vel å gi et «objektivt» mål – noe jeg ikke synes er en så god idé, avslutter Kjøs.

LES OGSÅ: Hetere sex på fem minutter

HANDLER OM Å GI OG TA: Ifølge eksperten er det ikke teknikken som avgjøre om du er god i sengen, men balansen mellom din egen og partnerens nytelse. Foto: Wisky - Fotolia
HANDLER OM Å GI OG TA: Ifølge eksperten er det ikke teknikken som avgjøre om du er god i sengen, men balansen mellom din egen og partnerens nytelse. Foto: Wisky - Fotolia Vis mer

Det kommer ikke an på teknikken

Applikasjon eller spørreskjema - det er mange som lurer på hvor gode de er i senga.

Derfor er det ingen stor overraskelse at dette spørsmålet titt og stadig dukker opp når Peder Kjøs holder nettmøter her på KK.no; «Hva er det som gjør en jente bra i senga?», spør Nina.

Eksperten kan avsløre at det ikke handler om teknikk.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


– En jente er «god i senga» når hun finner en passe balanse mellom å gi og ta imot, er opptatt av både sin egen og partnerens nytelse, viser eller forteller hva hun vil ha, beveger seg litt, lager litt lyd og ikke prøver på noe fancy som bare blir teit, svarer Peder.

– Det handler mest om holdning og tilstedeværelse. Det handler om å være raus med seg selv og partneren, og å la seg oppsluke av øyeblikket heller enn å tenke veldig mye på å være «bra nok».

Og ifølge psykologen er det akkurat det samme som gjelder for menn.

LES OGSÅ: Sex kan gjøre deg smartere

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer