Utseende

Hvor viktig er utseendet, egentlig?

Sjekk ekspertenes svar.

UTSEENDET TELLER EN DEL: Er du pen har du helt klart noen fordeler når det gjelder yrke og kjærlighet. Foto: (c) zerocreatives/Westend61/Corbis/All Over Press
UTSEENDET TELLER EN DEL: Er du pen har du helt klart noen fordeler når det gjelder yrke og kjærlighet. Foto: (c) zerocreatives/Westend61/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Forskning viser at vakre mennesker tjener mer og at utseende betyr mest i byen. Et vakkert ytre gjør det også litt lettere for deg både i yrkeslivet og i kjærligheten.

Mange av oss er jo ganske overfladiske når vi jakter etter en partner, men når alt kommer til alt, hvor viktig er utseendet egentlig for folk?

- Utseendet er på en måte reklameplakaten vår. Det er det første vi bruker for å gjøre folk interessert i kontakt med oss, sier Peder Kjøs, spesialist i klinisk voksenpsykologi, til KK.no.

Det er Espen Korsvik, datingcoach og daglig leder i Dating Adventure, enig i.

- Det er ingen hemmelighet at utseende til jenter er viktig for gutter. Særlig for førsteinntrykket, da det er det de ofte tiltrekkes av, forteller Korsvik. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer