Søvn

«Hvorfor er kvinner trøttere enn menn?»

Her får du litt av forklaringen!

TRØTT: Nå er det bevist, kvinner er trøttere enn menn. I alle fall om vi skal tro KKs spaltist Kjetil Østli.  Foto: MaxRiesgo - Fotolia
TRØTT: Nå er det bevist, kvinner er trøttere enn menn. I alle fall om vi skal tro KKs spaltist Kjetil Østli. Foto: MaxRiesgo - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nå kan den ballen legges død en gang for alle. KKs spaltist Kjetil Østli har nemlig gjort sine undersøkelser og funnet ut at kvinner faktisk ER trøttere enn menn:

Les hele kommentaren:

Hemmelig natteliv

Damer er så trøtte. Damer er så trøtte at man skulle tro de bedrev ville ting om nettene mens vi sov. Dere er så trøtte at jeg mistenker dere for å være «gamere» eller hemmelige nett-troll på nettene. Da står dere i stillhet opp, skrur på Mac og pc og forvandler dere til Fjordman eller Sint Mann Frå Sunnmøre (51). Eller spiller Tekken eller noe.

Dere er så trøtte på kveldene, kanskje fordi dere står opp på nettene og lepjer i dere fløte og spekk og melis, ulvesultne etter dagens soyalatte med suketter og en tynn salat til lunsj.

Jeg vet ikke hva som skjer.

LES OGSÅ: Vil du har mer ut av dagene?

Rett i kosebuksa

Men når barn er lagt, eller klokka er litt over 21.00, siger trøttheten inn i de tusen hjem. 

Da er de syke puse/kosebuksene hentet fram, damer med linser tar på briller fordi øynene er så tørre. Man krøller seg sammen opp i sofaen og er så trøtte etter denne uvanlig utmattende dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer