Helse & Livsstil

I form i en fei

Du går neppe fra sofapotet til superatlet på en måned, men du kan bli betraktelig sprekere hvis du velger riktig.

I form i en fei
Publisert
Sist oppdatert
De fleste av oss føler behov for å komme i litt bedre form når snøen smelter - lettere bekledning og utsikt til bikinisesongen får oss til å hente frem joggeskoene fra sølibattilværelsen i skapet. Du kan ikke forvente mirakler, men bare i løpet av en måneds tid kan du komme i bedre form - hvis du velger riktig.

- For å komme i litt bedre form på en måned synes jeg du skal konsentrere deg om kondisjonstrening. Du bør variere mest mulig for å unngå skader, sier KKs treningsekspert Jill Jahrmann i nettmøte med kk.nos lesere.

 • Les også: Bikinifin på 6 uker

 • Hun skriver mer om å komme i form før sommeren i KK nummer 17, som er i salg fra mandag 23. april.

  - Variér mellom jogging/gange, spinning, annen gruppetrening og lange gåturer. Du kan gjerne trene nesten hver dag, men variér, sier Jill.

  Trener du mer langsiktig, bør du også spe på treningen med styrkeøvelser. Det er det beste hjelpemiddelet for å holde kroppen stram, og når du trener styrke og kondisjon sammen, er resultatet en frisk, sprek og flott kropp. Trenger du forslag til styrkeøvelser du kan utføre hjemme, kan du prøve disse:

 • Se video: 7 øvelser med treningsball
 • Se video: Øvelser for rumpe og lår
 • Se video: Tren hele kroppen med strikk
 • I form i en fei
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer