Massasje

Ikke akkurat et vanlig stearinlys

Nei, det kommer ikke til å gjøre vondt hvis kjæresten din heller dette på deg. Stearinlyset inneholder nemlig massasjeolje.

LYS OG OLJE: Enten du går for full kroppsmassasje eller håndmassasje blir seasen deiligere med varm olje. Foto: Produsenten
LYS OG OLJE: Enten du går for full kroppsmassasje eller håndmassasje blir seasen deiligere med varm olje. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sitter du mye stille i jobben? Får du spenninger i nakke og skuldre? Drømmer du om at kjæresten skal massere bort smertene i en romantisk setting?

– Vidunderlig

Med det nye massasjelyset fra Care Candles kan du kanskje friste kjæresten til å gi deg akkurat det du ønsker deg mest: en romantisk massasje.– Et massasjelys ser ut som og tennes akkurat som et vanlig lys, forteller Jessica Carlsson i Care Candles. – Når lyset har brent i 10-30 minutter smelter massasjeoljen i lyset og kan helles i hendene eller direkte på kroppen og brukes til massasjen. Oljen gjør massasjen vidunderlig varm, sier hun.

Lavere temperatur

I tillegg til massasjeoljen består lyset av soyavoks, bivoks og parfyme. Lysene er grundig testet for bruk på huden, og på grunn av soyavoksen er temperaturen også lavere enn den er for lys med for eksempel parafin eller stearin som hovedingrediens. Oljen fra lyset ligner på en oppvarmet massasjeolje du kanskje har følt på kroppen under et deilig spabesøk, men nå kan du altså få den samme effekten hjemme. – Hvis du vil prøve deg fram, pleier vi å anbefale deg å teste temperaturen ved å dryppe en dråpe i hånda først. Hvis du ikke vil ha varm olje, kan du bare blåse ut lyste og vente et par sekunder før du heller den på huden, sier Jessica Carlsson.Se massasjelyset i bruk her:

KK.no fikk prøve lysene, men applausen glimret med sitt fravær.- Dette var ekkelt. Det finnes ekte massasjeoljer som gir en langt bedre totalopplevelse enn dette. La lys være lys, sier en av dem som fikk prøve.Lysene koster 209 kroner og finnes i ni forskjellige duftvarianter, to er helt nye i høst.Ett lys holder til fire eller fem helkroppsmassasjer eller mange flere håndmassasjer, fotmassasjer eller manikyrbehandlinger. Du finner en liste over forhandlere på Care Candles hjemmesider. I tillegg kan lysene bestilles i deres nettbutikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.