Sex

Ikke bli ferska her

Det kan være straffbart og direkte farlig.

Ikke bli ferska her
Publisert
Sist oppdatert
Det finnes to typer mennesker. De som kikker opp på heisekrana og tenker: Hm, der står det en heisekran. Og de som ser på heisekrana og tenker: Hm, der står den en heisekran, og den kan jeg ha sex i. Denne artikkelen er om den sistnevnte typen, skriver humornettstedet cracked.com.
 • Sex i det fri
 • Grønn på sjekker'n?
 • Gjør det i bilen
 • Dump senga
 • 1. I rettsalen

  I likhet med de fleste menn, så hadde også dommer Donald Thompson sine behov, men å vifte med disse samtidig som han avgjorde hvorvidt den tiltalte var skyldig i mord var kanskje ikke det lureste. Dommeren skal ha brukt en støyende penispumpe flittig under flere avhør samt eksponert seg selv, hvilket han fikk fire år i fengsel for.

  2. I kirken

  I Cesena, Italia, midt under en morgenmesse, ble to ateister tatt på fersken da de hadde sex i sakristiet i kirken. Paret selv sier om hendelsen at: Som ateister er det å ha sex i sakristiet like normalt som å ha sex et hvilket som helst annet sted…» Paret hadde drukket mer enn litt i forkant av opptrinnet. I Alabama ble et annet par fersket i å ha sex i kirken i håp om å oppnå en seksuell og spirituell opplevelse, og det på selveste alteret så rød stearin fra en mengde telys begynte å renne utover og nedover alteret.

  3. I en politibil

  Et tysk par slo seg løs på panseret av en politibil, men problemet var bare at to politimenn faktisk satt i bilen. Paret ble først bedt høflig om å forlate åstedet, men da mannen begynte å fornærme politikonstablene endte det hele i at paret ble arrestert.

  4. I cockpiten

  I 1916 ble det første tilfellet av sex i cockpiten dokumentert, hvilket skal ha ført til at flyet krasjet siden det var kapteinen selv som følte for å lufte seg ytterligere.

  5. På skolen

  Leroy Coleman, rektor ved en barneskole i Chicago fant skolen for å være et svært så diskret sted å ha sex med andre enn sin kone og innledet likeså godt seksuelle forhold til flere kvinnelige lærere samtidig og det rett under overvåkningskameraene.

  6. På jobb

  Å ha sex på jobb er én ting, men når du jobber på en bensinstasjon og har sex med en støvsuger i bilvask-hallen…

  7. I en heisekran

  Justin Dunn og Nicole Albert, et par fra Florida syntes dette måtte være en god idé og klatret opp i heisekranen midt på dagen for å nyte hverandre i fred og ro. Men folk nede på bakken oppdaget dem likevel, men siden guttens far eide heisekranen og den stod på privat eiendom slapp paret med en advarsel: vær litt mer diskrete fra nå av.

  8. På drive-in

  McDonalds, Burger King, alle de store kjedene med drive in i en del land kan rapportere om kunder som dukker opp foran bestillingsluken med rumpa bar og en hånd på rattet og en hånd rundt… girstanga. Kenneth Michael Dobbs presterte og gjøre dette to ganger i samme uke.

  9. I fengsel

  Ville du hatt sex med en mann som var tiltalt for å ha slått sin søster og foreldre til døde? Forsvarer Theresa Olson fikk imidlertid lyst til det.

  10. På togskinnen

  Et sørafrikansk par fikk den ideen å ha sex på en togskinne, men selv da toget kom mot dem og konduktøren veivet ut av vinduet for å få dem til å flytte seg fortsatte de bare. Mer er det dessverre ikke å si om den saken.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer