Solpudder

– Ikke bruk dette om vinteren!

Makeupartisten ber norske kvinner holde seg unna dette produktet på denne tiden av året.

GIR RÅD: Makeupartist Hilde Pettersen Reljin opplevde at mange av kvinnene som blir nye i serien «Trinny & Susannah – oppdrag Norge» ikke visste hvordan de skulle sminke seg. I sminkestolen fikk de råd om alt fra hudpleie til napping av bryn og konkrete produktvalg.  Foto: Per Ervland
GIR RÅD: Makeupartist Hilde Pettersen Reljin opplevde at mange av kvinnene som blir nye i serien «Trinny & Susannah – oppdrag Norge» ikke visste hvordan de skulle sminke seg. I sminkestolen fikk de råd om alt fra hudpleie til napping av bryn og konkrete produktvalg. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Joda, vinteren er lang, og vi blir både bleike og blasse. Det er lett å falle for fristelsen og dra fram solpudderet for å gi huden litt farge, spesielt nå som friske vårfarger begynner å fylle butikkhyllene.Makeupartist Hilde Pettersen Reljin – som har magasiner som italienske Vogue og kjendiser som Scarlett Johansson på merittliste – ber deg slutte med akkurat det. Umiddelbart!

– Ikke gjør det!

– Ikke bruk solpudder på vinteren! sier hun.– Du kommer bare til å se rar og litt oransje ut.KK.no fikk komme backstage under tv-innspillingen av «Trinny & Susannah – oppdrag Norge», som skal sendes på FEM denne våren.Her møtte vi Hilde Pettersen Reljin, som er kreativ direktør hos Zanzuel og Bekk og ledet sminketeamet under innspillingen.

Velg heller rouge

Hun foreslår heller at du bruker en rouge for å gi ansiktet liv og farge. Flere av damene som kom inn for å bli nye med Trinny & Susannah, var litt usikre når det kom til sminkingen, og kanskje nettopp dette med rouge.Saken fortsetter under bildet– Mange bruker faktisk ikke rouge i det hele tatt, sier makeupartisten. Og det til tross for at rouge er det produktet som virkelig frisker opp ansiktet, ikke minst om vinteren. For tips om hvordan du legger rouge, kan du ta en kikk på denne saken.

Finn riktig farge

Fargemessig anbefaler hun stort sett rosa- eller beigetoner. Det trenger på ingen måte å være dramatisk, for mye av poenget er at rougen skal se mest mulig naturlig ut. Som om du har gått tur i god, frisk luft og fått god farge i kinnene. Føler du at du ser litt blass og gusten ut i de nydelige pastelltonene som allerede har funnet veien ut i butikken? Da er rouge et av triksene Silje Pedersen, moteredaktør i papirutgaven av KK, sverger til. Saken fortsetter under bildet

Trinny & Susannah på KK-dagen

Makeover-duoen Trinny og Susannah kommer også på KK-dagen, som går av stabelen 16. mars. Fem heldige deltakere kan selv vinne en makeover med de britiske moteguruene. Les mer om KK-dagen og om hvordan du melder deg på i denne artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer