Sex

Ikke gjør dette i senga

Trenger dere å sprite opp sexlivet? Følg for all del ikke disse rådene.

Er det noen ganger det kanskje går litt over styr? Foto: Retna UK
Er det noen ganger det kanskje går litt over styr? Foto: Retna UK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Nettsiden Shine.Yahoo.com har gått gjennom disse en del vanlige råd for å sprite opp sexlivet, og funnet de ti som i bunn og grunn kan bli ganske avanserte og grisete.

Hvis du er blant de som allerede har prøvd en av disse og syntes at det fungerte bra kan du gi deg et klapp på skulderen. Hvis du derimot er blant dem som har forsøkt seg på et av disse rådene, og følte at det rett og slett ble en fiasko, så ja, da er det ikke viljen eller alder det står på. For det er disse rådene Shine.yahoo.com har plukket ut til de 10 tingene som IKKE funker i sengen.

Les også: 10 minutter sex er nok

Her er rådene for rådene, du ikke skal følge:

1. Kline hverandre inn i sjokolade
Ja, ideen kan høres vel og bra ut. Om du ikke var fristet inn på soverommet fra før så kanskje alle kvinners svakhet kan lokke deg inn. Unntaket er at denne "sjokoladen" smaker langt fra like godt som ordentlig sjokolade. Mange kan nok ha latt dette rådet stå urørt, for å spise sjokolade er en ting. Men å ha det på sengetøy, på seg selv og på klær, blir en annen ting. Så sexy er det ikke at det er verdt en rundvask av soverommet etterpå.

2. Sex i dusjen
De fleste menn finner tanken på sex i dusjen å være veldig heftig. Det er det for så vidt også, men ikke nødvendigvis seksuelt. Heller fordi du holder deg fast for harde livet slik at du ikke sklir, du har krampe i benet eller du er mer fysisk sliten av å plukke opp dusjsåpen enn å faktisk ha sex. Hold dere heller til forspillet i dusjen, og gå tilbake til sengen for samleiet.

3. Mat ved oralsex
Pisket krem, gele, sjokolade eller annet som inneholder sukker, er i utgangspunktet ikke spesielt lurt i nærheten av kvinners mer sensitive områder. Ikke bare kan det bli ekstremt klissete, men det kan føre til infeksjoner.

4. Slikke partneren fra hode til tå
Enkelte områder kan menn faktisk få ha for seg selv, og hvem er det vi prøver å lure? Det er faktisk et ganske stort areal det er snakk om. Innen du er ferdig vil du komme til å være så anpustet og tørr i munnen at det føles ut som du har gått gjennom Sahara-ørkenen uten vann. Det er tvilsomt at det vil skje så mye mer mellom lakenet etter dette.

5. Nynne/humre under akten
Hvordan denne egentlig har havnet blant råd som skal krydre sexlivet er vel noe ubegripelig. Hva kan være attraktivt med en som har tid til å ligge og nynne under akten? Det kan heller virke som et tegn på kjedsomhet. Uansett, hvis dere klarer å gjennomføre dette uten å fnise er dere i alle fall sterkere enn de fleste av oss.

6. Gjenstander på hans edlere deler
Flere magasiner oppfordrer til alt fra perlekjeder, isbiter til donuts på hans edlere deler, men det er tvilsomt at disse artiklene faktisk er skrevet av menn. Det er ikke slik at alt mellom himmel og jord tenner en mann.

7. Ekte håndjern
Det høres kanskje ut som et morsomt påfunn, men disse håndjernene i ekte metall er som oftest ganske smertefulle, og kan faktisk skape nerveskader i håndleddene. I tillegg skal det sies at det er ekstremt kjedelig hvis du mister nøkkelen.

8.Alfabetet med tungen
Det er vel og bra og gjøre noen forandringer en gang i blant. Å skrive alfabetet på klitoris med tungen kan høres ut som en forandring til det bedre, men det går et rykte om at menn har vanskelig for å gjøre to ting på en gang. Forhåpentligvis vil han kunne prioritere, men faren er der for at han konsentrerer seg mest om alfabetet.

9. Sexleketøy som ikke er sexleketøy
Du kan gjerne bruke et kjøkkenhåndkle til bind for øynene, men enkelte ting bør faktisk være forbeholdt til bruk av det de er ment for. Blant annet "sexleketøy" som vibrerer burde være produsert for akkurat denne jobben. Så legg fra deg den elektriske tannbørsten og bruk heller sexleketøy som er utviklet nettopp til det formålet.

Nye, avanserte sexstillinger
Hvis den første tanken din er å skakke på hodet og tenke; hvordan skal jeg klare å få bøyd meg slik? Da er det mest sannsynlig ingen stilling som passer for dere. Det er ikke verdt å få en arm ut av ledd for en stilling som du ikke engang vil føle deg komfortabel med. Og det er viktig at du føler deg komfortabel for at du skal kunne oppnå en orgasme.

Les også: Ikke gjør dette etter sex

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer