Hudpleie

– Ikke glem øreflippene

Norske kvinner er blitt flinkere til å ta vare på huden, men glemmer én ting, mener Linda Johansen.

Foto: Aina Kristiansen
Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda Johansen gjør stor suksess med sitt hudpleiemerke, og er glad for å se at norske kvinner har begynt å ta hudpleie på alvor. – Nå har det blitt kult å være voksen, sier hun da KK.no møter henne i hennes nyåpnede spa, Linda Johansen Beauty Lounge i Oslo sentrum.

– Husk huden på kroppen!

– Jeg synes norske kvinner har blitt veldig flinke til å ta vare på ansiktene sine, men huden på kroppen blir også gammel. LES OGSÅ: 10 myter om hudpleieHun anbefaler deg å investere i gode kremer og pleieprodukter for huden på kroppen også, ikke bare til ansiktet. Så hva bør du bruke pengene dine på?– En god body lotion og selvfølgelig solbeskyttelse. Og husk å smøre hendene med solfaktor hver dag, sier hun. Sola er som kjent en av hudens verste fiender. Men kroppsdelen den tidligere modellen og Lek-redaktøren virkelig brenner for å pleie bedre, vil kanskje overraske deg. – Husk øreflippene! sier hun bestemt. LES OGSÅ: Dyr hudkrem er ikke alltid bedreSelv om du renser, peeler og smører huden i ansiktet, kjenner du deg kanskje igjen i hennes påstand om at altfor mange glemmer den bløte, fine huden på øreflippene. – Du bør bruke ansiktskremen din også på halsen og på øreflippene, anbefaler Linda Johansen.Hun sverger til god hudpleie både til fest og hverdag, og mener dette er trikset som gjør henne festklar i en fei. – Med et godt lerret, blir sminken penere og sitter lenger. Da går makeupen i en fei, sier hun. I likhet med flere andre norske kjendiser, har hun dessuten alltid et hemmelig våpen i veska – lipgloss. LES OGSÅ: Lær Maya Viks beste sminketips– Makeupen sitter av seg selv, men leppene blir tørre, spesielt nå på vinteren, sier hun.

Kvitt deg med spenningene

I tillegg til å ta godt vare på huden, både i ansiktet og på kroppen, mener Linda Johansen at kvinner bør bli flinkere til å unne seg gode opplevelser. – Vi bærer ofte på mange spenninger og mye angst, noe som er dårlig både for oss selv, for dem rundt oss og for samfunnet som helhet, sier hun. – Unn deg selv en spaopplevelse med deep tissue-massasje i ny og ne.Hun insisterer på at det ikke trenger å være et rådyrt dagsprosjekt å få seg en massasje. – Det trenger ikke å være så komplisert. Senk terskelen litt og gjør det mer gøy, råder hun.

– Har drømt om dette i årevis

Linda Johansen åpnet sin første skjønnhetssalong tidlig på 2000-tallet og forteller at hun har drømt om å flytte inn på Steen & Strøm i Oslo.– Jeg og samboeren min hadde ikke så god råd, og vi pleide å ta med oss kakao og dra på kjøreturer. Da kjørte vi forbi Steen & Strøm, og jeg drømte om å åpne spa og salong her, sier hun. For et par uker siden gjorde hun nettopp det: Åpnet Linda Johansen Beauty Lounge i øverste etasje på Steen & Strøm. Hun ble kontaktet rett før jul, og takket umiddelbart ja om å overta lokalene i øverste etasje på det eksklusive varemagasinet.

Spa, skjønnhet og sunnhet

– Jeg ville at dette skulle skje fort, men jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre med tanke på hår. Jeg kan jo ikke hår, ler Johansen.– Så da tok jeg kontakt med Kjell, sier hun og sikter til den svensk-norske designeren og frisøren Kjell Nordström, som skal styre frisørsalongen i Linda Johansen Beauty Lounge.– Jeg har funnet kvinnen i mitt liv. Jeg tror veldig på Linda og det hun driver med, sier Nordström. I tillegg til spa, skjønnhetsbehandlinger og styling, har de samarbeidet med restauranten Emil & Samuel for å skape en helsebringende meny til kundene sine. – Jeg mener vi har funnet den perfekte spalunsjen for jenter, en flat mage og godt humør-lunsj, sier – Vi vil gi spa, skjønnhet og helse til folket, uten å gjøre det for dyrt eller snobbete, oppsummerer Linda Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer