Trening

Ikke lyst til å trene? Her er løsningen!

Gratis trening uten at du tenker på det.

<strong>EKSTRAEFFEKT:</strong> Med ankelvekter lurer du inn trening uten å tenke på det. Foto: Stine Okkelmo
EKSTRAEFFEKT: Med ankelvekter lurer du inn trening uten å tenke på det. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Får du ikke alltid tid til å trene så mye som du ønsker? Eller er du en av dem som hater å bli anpusten og svett?

Vi vet at det er bra å være i aktivitet. Det holder oss sunne og friske, og forhindrer at kiloene kryper på.

Men det er ikke alltid slik at vi får vært like aktive som vi ønsker. Overtidsjobbing, barnepassing og sosiale treff gjør gjerne at treningen må droppes. Nå om sommeren skal det heller ikke stikkes under en stol at en time i sola med solbriller på nesa frister mer enn en times svetting i treningsklær.

LES OGSÅ: Trening for kontorrotta

Det finnes heldigvis en enkel løsning på problemet: ankelvekter.

Fest dem rundt anklene, og du vil få gratis trening for ben og rumpe når du beveger deg rundt, enten du løper etter barna rundt i huset, skal gå i butikken og handle, eller er såpass sporty at du går til jobben.

LES OGSÅ: Tren i sola uten at du merker det!

Billig og effektivt


Ankelvekter fås i forskjellig vekt, fra 0,5 kg til 1,5 kg på hvert ben. KK-journalisten har et par som veier 1 kg hver, og synes dette er passe tungt. Pass på at de ikke er for tunge for deg slik at ganglaget ditt forstyrres.

Hvis du ikke vil gå rundt med ankelvektene synlig, må du ha på deg bukser som er bootcut eller vide nederst. Men den ekstra treningen er vel verdt at du ikke kan bruke skinny jeansene dine hele tiden? Alternativt tar du på deg en sporty shorts, slik at alle skjønner at du har ankelvektene på som trening.

Ankelvekter fås i sportsbutikken. For eksempel koster et par 0,5 kg ankelvekter bare 50 kroner hos XXL. Det finnes mer avanserte ankelvekter som gir deg mulighet til å regulere vekten.

LES OGSÅ: Øvelsene som gir deg sterkere kropp


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer