Stress

Ikke stress med babyvekta

Kjendiskvinnene har ikke skjønt det, ifølge helseorganisasjon.

Kun få uker etter fødselen kunne Heidi Klum vise frem en slankere og sprekere kropp en noen gang.  Foto: AOP
Kun få uker etter fødselen kunne Heidi Klum vise frem en slankere og sprekere kropp en noen gang. Foto: AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nybakte mødre advares mot å gå raskt ned i vekt etter fødselen, melder utenlandske nettaviser denne uken. BBC News melder det slik.
 • Ta testen: Er du en slankehysteriker?
 • Se bildene:Stjernene som aldri spiser
 • Spis sunt under graviditeten

  Fotografier av nyslanke kjendiskvinner som nylig har født selger godt i media, men legger også et press på andre, advarer en tysk helseorganisasjon. Nå advarer organisasjonen kvinner om å stresse med å gå ned i vekt etter fødselen så lenge man ammer. - Verken dietter eller trening er å anbefale så raskt, mener fagmiljøet ved the Institute for Quality and Efficiency in Health Care.I stedet bør kvinnene fokusere på kostholdet mens de går gravide, og fortsette å spise sunt etter fødselen.
 • Ny sulte-diett sprer seg
 • Slanketipsene som stinker
 • Kjendisenes ekstreme sultekurer
 • Farlig ekstrem-diett brer seg
 • Stjernene som aldri spiser
 • Tynne modeller blir forbudt
 • Et år er realistisk

  Noen kvinner vil finne at figuren kommer tilbake etter circa tre måneder, takket være de ekstra kaloriene som trengs for å kunne amme barnet og ta seg av det når det er nyfødt, skriver The Telegraph.Men halvparten av de nybakte mødrene bruker et halvt år på å miste babyvekta, og ifølge organisasjonen er et års tid et helt realistisk og sunt mål. - Å sammenligne seg med fotografier av kjendiskvinner i bikini få uker etter fødselen gjør det ikke akkurat lettere for den vanlige kvinnen å gå ned i vekt, mener organisasjonen.
 • Se bildene: Hollywoods verste jojo-slankere
 • Victoria Becham er «eksperten»

  Supermodell Heidi Klum er blant kvinnene som returnerte til catwalken i undertøy få uker etter fødselen, og eks-Spice Girl Victoria Beckham regnes for å være den reneste eksperten på området. Før Katie Holmes ga sitt ja til skuespillerkollega Tom Cruise gikk hun i lære hos Victoria Beckham, for figuren måtte tilbake før bryllupet og tiden var knapp. - Katie anså Victoria for å være den perfekte personen å be om hjelp til å gå ned babyvekta, uttalte en venn av henne til magasinet Reveal den gangen. Hvis du er opptatt av å velge en litt sunnere livsstil bør du kanskje heller vurdere denne ukeplanen.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer