Menn

Ikke tenk i senga!

Her er mannens beste sextips til deg.

Menn ønsker seg kvinner med selvtillit og initiativ i senga. Foto: colourbox.com
Menn ønsker seg kvinner med selvtillit og initiativ i senga. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Menn vil gjerne ha kvinner uten hemninger i senga, viser det seg. Her er noen velmente råd fra mannfolkene selv, hentet fra Indiatimes.com.
 • 6 uker til bedre sex
 • Les disse tipsene om du usikker på hvordan du tenner ham.

  1. Ikke tenk i senga

  Hva tenker du på når du har sex? Om naboene hører dere, at du skal opp tidlig i morgen eller hvorvidt du skal stue kålen eller bare koke bladene? Dette går utover lysten hans også, fordi han merker at du ikke er helt med.
 • Bli tøffere i senga
 • Her er hva to innsendere skrev til Indiatimes.com om dette: «Kona mi er mer opptatt av om noen skulle ringe på døra eller om barna skal våkne av oss, enn å konsentrere seg om sexen. Det er skikkelig avtennende for meg». «De fleste kvinner lar seg distrahere under sex. Jeg tror det er viktig å fokusere og holde distraksjonene borte når du er sammen med partneren din. Sex er ikke bare sex, men handler om å kommunisere med partneren».

  2. Ta initiativet

  Er du blant dem som kvier deg for å ta det første skrittet? Det kan være turn off for ham. Sjekk bare hva en mannlig leser skriver: «Jeg liker at kvinner tar føringen, jo tydeligere, jo bedre. Det får meg til å føle at hun har lyst på meg og gjør akten mer spennende. Kvinner som ikke sier noe og bare ligger der og venter på at moroa skal begynne er turn off. Jeg tror det er viktig at kvinner forstår at menn trenger å bli skjemt bort også».
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • Samlivsrådgiver Manmeet Bhalla har følgende kommentar: - Det er bare rett og rimelig at menn forventer at kvinnen også deltar. Sex er et uttrykk for kjærlighet og gjør du det ikke åpent så kan han tro at du har mistet interessen for ham. Sex kan bare nytes toveis.

  3. Våg å være litt «dirty»

  Dirty talk og dirty dancing er noe mange menn finner svært opphissende. Dim lyset, vift litt med stjerten og han vil elske deg for det. Det har ikke noe å si hvor flink du er, poenget er at du tør vise deg frem for ham.
 • Bli uslåelig i senga
 • Les hva en innsender skriver om dette: «Jeg er helt enig, jeg elsker at kjæresten min gjør slike bevegelser i senga eller i dusjen. Bare det at hun lar fingrene leke i håret mitt gjør meg gal. Alt som er litt ekstra «dirty» gjør det morsommere å ha sex».

  4. Si det rett ut

  Kvinner har ofte en tendens til å la mannen leke gjetteleker på kroppen hennes. Dette er bare å gjøre seg selv en bjørnetjeneste, da han både vil og trenger at hun sier hva som er godt.
 • Setningene alle vil høre i senga
 • «Jeg hater at hun ikke avviser meg når hun virkelig ikke vil ha sex, men i stedet lar være å lage en lyd under akten. Faking er utrolig turn off. Noen ganger forventer hun at jeg skal lese henne, også hvis hun er sur. Det er bare teit. Hvordan skal jeg kunne vite alt av meg selv hele tiden?»Samlivsrådgiveren sier: - Å være uttrykksfull, dele fantasier og si hva man liker og ikke liker er viktig for at forholdet skal fortsette å være interessant. Og vil du ikke en dag, si det i stedet for å late som, sier Manmeet.

  5. Ha selvtillit

  Menn elsker at en kvinne er selvsikker i senga og fokuserer på det som gjøres heller enn kroppen sin. Dette skriver en innsender:«Jeg elsker at min kone ikke bryr seg om at hun er overvektig. Hun gjør nye ting i senga og tar gjerne styringen. Hvorfor skulle kroppen hennes være avtennnende? Det er hvordan hun bærer den som tenner meg».
 • Finn din indre sexgudinne
 • Personlig trener Jaishree Arora foreslår: - I tillegg til å holde deg i form og føle deg bra så er det viktig å ikke la komplekser ta kontroll over sevfølelsen din. Føler du deg bra, vil andre mene det samme. Det er viktig å sende ut de rette signalene. Til info! Studier viser også at kvinner som ikke har et sunt bilde av kroppen sin ofte har problemer med å tenne.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer