Mistet Gnisten

Ikke tro at forelskelsen varer evig

Det kan være veldig ødeleggende for forholdet.

FRYD OG FORELSKELSE: Det perfekte forholdet virker ikke like perfekt når stormforelskelsen roer seg. Foto: PantherMedia / Wavebreakmedia lt
FRYD OG FORELSKELSE: Det perfekte forholdet virker ikke like perfekt når stormforelskelsen roer seg. Foto: PantherMedia / Wavebreakmedia lt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Du har kanskje tatt deg selv i å drømme deg tilbake til tiden du og partneren din møttes. Da han var engasjert og vartet deg opp? Da du var den diggeste dama.

For selv om dere er gode venner, og det er mye som er bra med forholdet, er det også en del ting du ønsker å forandre. Romantikken og oppmerksomheten er blitt borte med tiden, og nå er du usikker på om han virkelig er mannen i ditt liv.

Eva Tryti har 18 års erfaring som parterapeut, og kan fastslå at dette er den typiske kvinnefellen:

Å ha store, romantiske forventninger til forholdet og tro at forelskelsen skal vare evig. Når den forsvinner, blir man usikker på om han er den rette.

Skal vi tro eksperten, bør vi være glad for at forelskelse er en kortvarig affære. Hvis ikke ville det gått ut over både jobb og venneforhold – vi tåler rett og slett ikke å være konstant forelsket. Mellom et halvt og et helt år tar det normalt før de rosa brillene forsvinner. Og det er da du oppdager at partneren har noen usjarmerende feil, at dere faktisk klarer å krangle, og kanskje at dere har ulike sexbehov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer