Oralsex

- Ikke være redd for å spørre hva partner liker

Her er triksene du bør prøve!

ORALSEX: Synes du det er vanskelig å skulle gi oralsex? Da er du ikke alene! Heldigvis finnes det en rekke gode tips og triks som kan gjøre det litt lettere. Foto: Igor Mojzes - Fotolia
ORALSEX: Synes du det er vanskelig å skulle gi oralsex? Da er du ikke alene! Heldigvis finnes det en rekke gode tips og triks som kan gjøre det litt lettere. Foto: Igor Mojzes - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: - Det viktigste å huske på når det kommer til oralsex, er at du ikke skal gi det dersom du føler deg ukomfortabel med det! Respekter hverandres grenser og kommuniser godt, sier Maria K. Ebbestad, som er sexekspert, samt nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet. 

Dersom du imidlertid ønsker å gi partneren din god oralsex, men synes det er vanskelig, har hun flere gode tips å komme med. 

LES OGSÅ: Vil han ikke gi oralsex?

God veiledning er viktig 

- Oralsex er en stor del av manges sexliv, både å gi og å få. Det er en flott måte å bli enda mer kjent med sin  partners kropp og triggerpunkter. Dersom du synes det er vanskelig å gi oralsex, anbefaler jeg deg å snakke med partneren din om det.  

Ikke vær redd for å spørre han om hva han liker og hvordan du skal gå frem. 

- Alle er forskjellige, og det er derfor ikke sikkert «oralsex-triksene» du hadde med den forrige partneren din fungerer like godt på han.

- Prøv deg litt frem og vær åpen om at du ønsker litt veiledning. 

VEILEDNING I SENGA: Dersom du er usikker på hvordan du skal gi oralsex anbefaler eksperten deg å be partneren din om litt veiledning. Foto: puhhha - Fotolia
VEILEDNING I SENGA: Dersom du er usikker på hvordan du skal gi oralsex anbefaler eksperten deg å be partneren din om litt veiledning. Foto: puhhha - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: For trøtt til å ha sex om kvelden?

Stimuler andre områder samtidig 

Har du noen gode tips til hvordan man kan gi ham enda større nytelse? 

- Det er lurt å ha lyset på slik at han har full oversikt over det du gjør der nede. Sett håret opp i en hestehale og ha øyekontakt med ham – da får han samtidig se hva du gjør med tungen din.  

For ekstra nytelse anbefaler Ebbestad deg å også stimulerer andre områder mens du holder på. 

- Du kan for eksempel stimulere området mellom anus og testiklene (skrukken) med to fingre som du beveger i sirkler. 

- Det skader heller ikke å lage litt lyder mens du holder på. Det viser at du koser deg og er opphisset, noe som igjen gjør han mer opphisset. Du kan også prøve å putte en godt smurt finger inn i anusen hans, da vil ikke reaksjonen la vente på seg, sier hun. 

LES OGSÅ: De hotteste sextrendene i 2015

Slik unngår du brekninger 

EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad. Foto: Privat
EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad. Foto: Privat Vis mer

Dersom du sliter med brekninger når du gir oralsex, anbefaler Ebbestad deg å prøve en annen stilling. 

- Finn en stilling som gjør det mer komfortabelt for deg. Sitt for eksempel på sengen mens han står foran deg. Da kan du lettere beregne hvor dypt han støter inn i munnen din. Ellers fungerer det også fint å stå på knærne foran han. 

- Et annet triks er å bruke hånden innerst mot roten av penis som forsterker følelsen for han, samtidig som du slipper å ta penis så langt inn. 

Videre forteller hun at det også er viktig å si ifra dersom partneren din prøver å presse seg lengre inn enn det du er komfortabel med. 

- Hvis du sliter med brekninger bør du fortell han at du ikke vil at han skal presse hendene sine bak på hodet ditt. Styr takt og hvor langt inn du vil ha ham selv, sier hun. 

Tipsene nedenfor kan også komme til nytte dersom du ikke er helt komfortabel med oralsex. 

 • Bruk masse massasjeolje, og masser ham både på bryst og penis.
 • Bruk en massasjevott, og gi ham en håndmassasje med masse glidekrem.
 • Gjør bokseren hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham.
 • Legg en varm og våt klut over penis for å få blodet hans til å pumpe.
 • Invester i en vibrerende penisring som du trer på ham først.
 • Ta et perlekjede (vel og merke uten skarpe tråder eller ståltråd), smør på masse. glidemiddel, og snurr det rundt penis. Så ruller du det opp og ned.
   

LES OGSÅ: Er du dårlig til å ta initiativ?

Tips til mannfolka 

Er partneren din usikker på hvordan han skal «gå ned på deg»?

Da anbefaler Ebbestad deg å be han ta en titt på tipsene nedenfor. De kan virkelig være til hjelp! 

 • Plasser hodet ditt mellom og litt under lårene hennes slik at du kan stryke med tungen oppover mot skaftet av klitoris.
 • Stikk tungen inn i vagina med jevne mellomrom.
 • Bruk tungen på forskjellige vis: krøll den, bøy den, bruk tuppen og siden.
 • Berør g-punket med finger eller en liten dildo/vibrator mens du slikker.
 • Når du har pirret henne helt hengivent, utøv fjærlett tungebruk på tuppen av klitoris.
 • La fingrene overta litt om du skulle bli sliten.
 • La henne føre hodet ditt med hendene.
 • Gi henne en helt elektrisk opplevelse ved å massere skjedeåpningen med en vibrator samtidig som du kjærtegner klitoris med tungen.
 • Spør hva slags tempo og trykk som passer henne best. Når du finner en rytme hun liker, fortsett til hun når klimaks uten å endre trykk eller fart.
 • Varier mellom å kysse og blåse forsiktig på klitoris, og dama di er garantert en både herlig og tilfredsstillende opplevelse.
 • En av de beste ingrediensene til bruk ved oralsex er vispet krem. Dekk klitoris eller penis med kremen og slikk det i deg.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer