Underlivssåpe

- Ingen vits i å bruke intimvaskprodukter

Sjekk hva du heller bør vaske deg med nedentil.

INTIMVASK: Er det egentlig nødvendig å bruke penger på dyre intimvaskprodukter? Ekspertene har gitt oss svaret.  Foto: KK
INTIMVASK: Er det egentlig nødvendig å bruke penger på dyre intimvaskprodukter? Ekspertene har gitt oss svaret. Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Bruker du intimvaskprodukter nedentil når du dusjer eller bader? 

Slike såper er kanskje mer skånsomme for underlivet enn vanlige såper, men ifølge ekspertene er det vel så bra å vaske seg med vann

- Hverken kvinner eller menn trenger å vaske seg med spesielle underlivssåper. Faktisk holder det å skylle seg med litt lunkent vann. 

- Mitt inntrykk er at alle intimvaskproduktene er en kommersiell idé, hvor produsentene gir oss et behov vi egentlig ikke har – derfor mener jeg at det rett og slett er bortkastede penger, forteller Kristina H. Johannessen, som er privatpraktiserende gynekolog i Bergen, til KK.no.

Også Mette Haase Moen - professor og overlege ved kvinneklinikken på St. Olavs hospital, kan bekrefte dette. 

- Det er bare tull med intimvaskprodukter. Det er noe industrien har funnet på, har hun tidligere fortalt KK.no.   

LES OGSÅ: 7 ting du bør vite om underlivet ditt

Skjeden er selvrensende 

Årsaken til at du kan droppe intimvaskproduktene, er ifølge ekspertene at skjeden er et eget selvrensende system, som skal holde underlivet rent og i riktig PH-balanse. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer