Reiser

- Innfør sexhelg

Ekspertenes klare råd til alle moderne par. Sjekk hvordan.

PLAN DAG FOR DAG: Allerede på dag 1 har ekspertene tre viktige tips. Les mer lenger ned i saken.
PLAN DAG FOR DAG: Allerede på dag 1 har ekspertene tre viktige tips. Les mer lenger ned i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjendisene gjør det stadig vekk, reiser av sted til romantiske byer når helgen setter inn og tar inn på flotte hoteller og dyrker hverandre, men hva med hvermannsen? Ifølge en fersk undersøkelse i regi av Teletext Holidays er det kun en tredjedel som har gjort som kjendisene det siste året. - Alle moderne par bør innføre «sexhelgen», mener forfatter av en rekke bestselgende bøker om sex, samliv og sjekking, Tracey Cox til Uktv.
 • Dump senga!
 • Sex i det fri
 • Gjør det i bilen
 • Stillingen vi elsker
 • Her er tipsene:

  1. Dra til et nytt sted

  Sett kursen mot et sted dere ikke har besøkt tidligere, og det trenger ikke være langt unna heller. Poenget er å komme litt bort fra hverdagens kjas og mas, bruke litt tid sammen og utforske hverandre på et sted som senere kun vil vekke seksuelle minner.

  2. Hotell i særklasse

  Siden dere etter all sannsynlighet vil tilbringe en del tid på hotellrommet, se til at det har en smule personlighet, aller helst sjarm. Det finnes også en rekke overnattingssteder som kan være vel så spennende som et hotell. Hva med å leie en bitteliten hytte for helgen, bytet hus med noen eller ta inn på et fyrtårn en natt eller to.

  3. Legg til rette

  Dersom dere for én gangs skyld har stukket dere unna på en sexy helgetur, unn dere luksusgoder som frokost på sengen og champagne i glassene.

  4. Koble ut verden

  Hele poenget er å komme bort fra alt, så det kan være en god idé å skru av mobiltelefoner og la være å oppgi hvor dere skal så ikke svigermor eller andre finner påå ringe bare for å høre hvordan været er.

  5. Kle dere med omhu

  Selv om han synes du er nydelig i joggedress, pynte deg litt for anledningen. Dersom du føler deg sexy blir du sexy og selvtilliten din smitter. Et nytt undertøyssett i en litt annen farge enn sort eller hvitt kan også få deg til føle deg litt ekstra forførende.

  6. Gjør nye ting

  Når dere har en såkalt sexhelg, gjør ting dere ikke pleier eller tar dere tid til i hverdagen for å koble ut og skape skikkelig kjærestestemning. Kanskje finnes det dyr der dere er, muligheter for å ta dere en ride – eller sledetur eller dere kan gå på spa og få en deilig massasje eller sjekk kulturkalenderen og se om det arrangeres en kunstutstilling, konsert eller et antikivitetsmarked der dere skal tilbringe helgen.

  7. Snakk om gamle dager

  Sexterapeuter oppmuntrer ofte klientene sine til å tenke tilbake på den første sexen. Hva husker dere best? Hva tente dere? Hva gjorde dere så tiltrukket av den andre? Dette er en fin måte å finne piffen igjen.

  8. Legg alt annet til side

  Kanskje er dere midt i et byggeprosjekt, diskuterer hvor dere skal dra på vinterferie eller holder på å selge bilen deres, men dette er dere nødt til å legge igjen hjemme. Spesielt det å begynnne å prate om disse prosjektene er en skikkelig lystdreper og kan fort forsure stemningen.

  9. Gå ut av rutinene

  Har dere alltid sex på den samme måten? Skjer det alltid i samme rekkefølge? Er det den samme personen som tar initiativet? Prøv å komme ut av boksen ved å gjøre det motsatte av det dere pleier. For eksempel: dersom dere pleier å ta dere en kjapp en rundt leggetid, prøv sensuell sex med massasje som forspill midt på dagen.

  10. Ta minnene med hjem

  Forhåpentlig har dere hatt det fantastisk og har fylt sekken ders med mange søte, deilige og frekke minner. Prøv å huske på disse opplevelsene neste gang dere kjefter og smeller på hverandre fordi den ene nekter å vaske tallerkener..

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer