Helse & Livsstil

iPod-vibratoren er her

Ohmibod er vibratoren som kobles på iPoden og gir orgasme i takt med musikkens rytme og intensitet.

OhMiBod jobber i takt med musikken. Foto: Ohmibod
OhMiBod jobber i takt med musikken. Foto: Ohmibod Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
OhMiBod tar sikte på kvalitetsbevisste damer som går etter utseendet, akkurat som supersuksessen iPod. Her kan du la deg opphisse både av sexleketøyet og musikken på én gang.

Vibratoren kan kobles direkte på iPod eller hvilken som helst annen mp3-spiller. OhMiBod vibrerer automatisk i takt med musikken og intensiteten styres med volumknappen på spilleren.

Kanskje ikke en vibrator til bruk sammen med din kjære, i og med at det blir en smule asosialt å ha hodetelefoner på samtidig, men perfekt for single damer og deg som trenger litt tid for deg selv.

Som prikken over i-en kommer det praktisk og stilig tilleggsutstyr - som en rosa iPod-holder som kan festes rundt låret og en t-skjorte som matcher (sistnevnte er allerede utsolgt).

- Alle elsker musikk. Alle elsker sex, her får du to ting du elsker samtidig. Just plug 'n play, bedre blir det ikke, lokker produsenten.

Du trenger selvsagt ikke bekymre deg for hvilken musikk du skal velge for å få det sexy nok. Det har allerede dukket opp private OhMiBod-blogger over hele verden, i tillegg til den offisielle OhMiBlog. Der finner du spillelister du kan laste ned og andre gode råd og vink for å bli tilfreds med mp3-vibratoren din.

OhMiBod kommer i rosa naturtro utgave, og en slankere utgave i stål og elfenbenshvitt, alt spesialdesignet i iPods ånd. Er ikke denne noe for deg, kan du jo prøve kondom med musikk.

Les mer i personlige OhMiBod-blogger
 • personalitymachine

 • violentdaydreams

 • newklear

 • fanpotai
 • freebsdgirl
 • iamanicepersontoknow2
 • garohara
 • noprecedence
 • Rosa lårholder til iPoden er selvsagt obligatorisk ekstrautstyr.
  Rosa lårholder til iPoden er selvsagt obligatorisk ekstrautstyr. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer