Det er imidlertid god grunn til å droppe dem på feriereisen, ettersom de kan inneholde en del bakterier og er en velkjent kilde til matforgiftning.
Isbitbrettet ditt derimot, bør du ta i bruk langt oftere.
Det har nemlig langt flere funksjoner enn du kanskje var klar over, og kan blant annet spare deg for en rekke unødvendige kalorier, skriver Health.com.
LES OGSÅ: Sukkerfri tyggis kan skade tennene
Bruk det til baking
Hvis du noen gang har laget hjemmelagde brownies eller cookies, så vet du at det er omtrent helt umulig å spise bare én.I stedet for at du overspiser deg på de delikate småkakene neste gang, kan du heller bake ut halve deigen og fordele resten i isbitbrettet ditt. Neste gang søtsuget sniker seg på, kan du enkelt ta en ut en rute og sette den i ovnen.
Frisk opp vannet
Det kan ikke sies for ofte - vann er den beste tørstedrikken. Det kan imidlertid bli ganske kjedelig enkelte ganger, og da gjelder det å friske det opp litt.Frys derfor ned ferskpresset saft fra appelsiner, sitroner og lime og putt en kube i et glass med kullsyreholdig eller vanlig vann, for å friske opp.

Smoothies
Hvis kjøleskapet er overfylt med frukt som snart er overmoden, kan du lage en kjempe-smoothie. Det du ikke orker, fyller du bare opp i isbitbrettet.Da slipper du å kaste masse mat, i tillegg til at du kan få en smoothie på sekunder ved å ta noen kuber i blenderen.
(Artikkelen fortsetter under bildet)
LES OGSÅ: Gjør du en av disse middagstabbene?
Spiser du for lite grønt?
Ikke noe problem. For eksempel er det et genialt triks å lage puré ut av ulike grønnsaker for så å tilsette i matrettene dine.Lag for eksempel en puré av erter, spinat, søtpoteter, squash eller gulrøtter og bruk det for å tilsette ekstra fiber og vitaminer til dipper, smoothies, havregrøt, pannekakerøre, pastaretter eller andre retter.
Ved å øke innholdet av fiber vil du ikke spise like mye, i tillegg til at du holder deg mett lenger.
Ikke hell ut vin-slumpen
Selv om den siste slumpen i hvitvinflasken sjelden er så fristende dagen etter, er det ikke dermed sagt at du trenger å kaste den.Det er i hvert fall liten vits å tvinge nedpå de siste slurkene når du egentlig ikke orker - da er vi alle kjent med følgene.
Istedenfor kan du helle resten av det som måtte være igjen på flasken i isbitbrettet ditt og tilsette en kube eller to til neste gang du skal lage en deilig suppe eller saus.
LES OGSÅ: Grønnsaken du helst bør spise rå