Is

Isen som skal fjerne rynker

Anti-rynke-produktene er faktisk på vei inn på kjøkkenet ditt. Blir det for mye av det gode?

IKKE I BADEROMSKRUKKE, MEN I KJEKS: - Tre kuler is i kjeks, med antirynkeeffekt, takk! Sjokoladen som skal fjerne rynker kom på markedet alt tidligere i sommer. Nå står altså is for tur. Foto: All Over
IKKE I BADEROMSKRUKKE, MEN I KJEKS: - Tre kuler is i kjeks, med antirynkeeffekt, takk! Sjokoladen som skal fjerne rynker kom på markedet alt tidligere i sommer. Nå står altså is for tur. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange kvinner elsker is. De aller fleste vil også gjerne ha en fantastisk jevn og strålende hud.

Men har vi noensinne bedt om å få disse to tingene på én gang?

Nytt samarbeid

Trolig ikke. Men til tross for dette har den internasjonale matvareprodusenten Unilever inngått en femårskontrakt med bioteknologigruppen Ampere Life Sciences.

Les også: Denne maten gir deg flott hud.

Forsker fram antirynkemat

Forskningen går ikke bare på hudpleieprodukter som kremer og serum. Nå er antirynkeproduktene på vei inn på kjøkkenet ditt.

Sammen skal de utvikle mat som skal gjøre deg vakrere. Hovedfokuset er produkter med ekstremt høyt innhold av antioksidanter. For samarbeidet skal etter planen resultere i spiselige produkter som skal gjøre mye mer enn å stille sulten. Ifølge Stylelist er mat med anti-age-effekt noe av det vi kan vente oss.

Les også: Slik kan du spise is med god samvittighet.

- Antioksidanter

- Vi vil skape flere ulike produkter med antioksidanter, melder Unilever i en pressemelding.

Kan vi vente oss en iskrem med krokanebiter og antirynkeeffekt alt til neste sommer?

Skjønnhetssjokoladen er her

Sjokoladen som skal fjerne rynker kom på markedet alt tidligere i sommer. Det var Det er Barry Callebaut, verdens største sjokoladeprodusent, som har lagt Acticoa i hyllene - og den er også full av helsebringende antioksidanter.

Antioksidanter

I studiene Daily Mail viser hevdes det at bare 20 gram om dagen kan gjøre huden penere, ved å gi elastisitet og fuktighet en dytt.

Hemmeligheten er at produsenten har klart å finne ut en måte å bevare antioksidantene som kalles flavonoider. Vanligvis forsvinner kakaobønnenes antioksidanter i produksjonsprosessen.

Hva med naturmetoden?


At maten vi spiser har innvirkning på hvordan vi ser ut, er ingen nyhet. Du har allerede flere ungdomskilder tilgjengelig på kjøkkenet. Her er maten som gjør deg vakrere, helt naturlig.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer