Trening Etter Fødsel

- Ja, jeg har cellulitter

Stjernene som tilstår at de ikke er perfekte. Sienna Miller er første kvinne ut.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Her er syv stjerner som alle har cellulitter og som ikke er redde for å si eller vise det, skriver Neversaydiet.com.

Sienna Miller

Etter å ha blitt foreviget på forsiden av Vogue for nøyaktig ett år siden har Sienna Miller fått mange spørsmål om hva som er hemmeligheten bak hennes flotte ytre. - La oss innse det, min såkalte fantastiske figur er et resultat av veldig dyktig bildemanipulering, uttalte Miller i et intervju med bladet In Touch. Og hun røpet enda litt til. - Jeg har små pupper og cellulitter, sa hun i intervjuet.
 • - Jeg trener aldri!
 • Jillian Michaels

  Jillian Michaels som er personlig trener og mest kjent fra NBCs realityserie The Biggest Loser i USA og Australia har sagt til nettportalen Ivillage at: - 95 prosent kvinner har cellulitter, inkludert meg. Seriøst, på et tidspunkt må vi kunne omfavne våre «lyter». De gjør oss menneskelige. Hvem vil ha perfeksjon? Perfeksjon er kjedelig!
 • Slik får du lekre lår
 • Kim Kardashian

  Kim Kardashian poserte for kort tidsiden på coveret av Life & Style i en bikini for å vise at hun er stolt av kroppen sin. Dette etter at hun ble kritisert for å fremstå sterkt bildemanipulert på april/mai-utgaven av bladet Complex. - Jeg elsker kroppen min slik den er. Jeg er ikke perfekt. Jeg har cellulitter, men hva så? I Hollywood er folk så vant med syltynne kvinner, men jeg kommer aldri til å bli en av dem, uttalte hun til LIfe & Style. Kardashian har også ved flere anledninger uttalt at hun føler seg annerldes enn mange andre modeller fordi hun har mer former enn dem, men at hun i dag er tilfreds med sitt eget ytre. - Da jeg var yngre var jeg ikke så fornøyd, men jeg har på en måte vokst meg inn i kroppen min, sier hun.
 • Hemmeligheten bak Kims kropp
 • Jennifer Love Hewitt

  Få dager etter at bikinibilder av Jennifer Love Hewitt viste at hun slet med cellulitter skrev hun følgende til fansen i bloggen sin: - Jeg vet hvordan jeg ser ut og det gjør familien og vennene mine også. Og som alle kvinner der ute også burde, så elsker jeg kroppen min. Til alle kvinner med rumper, pupper, hofter og midje, ta på dere bikini – ta den på dere og vær sterke!
 • Viktig å kunne slippe ut magen
 • Kelly Clarkson

  Kelly Clarkson har også gått sterkt ut angående fokuset på cellulitter og kropp generelt. Blant annet ledet hun et eget selvtillitsseminar tidligere i år, riktignok sponset av Dove. - Bare så dere vet det, alle i bladene er bildemanipulerte. Beyoncé er en av de vakreste kvinnene i verden, men selv hun bildemanipuleres. Vi er da alle mennesker, sa en engasjert Clarkson til de fremmøtte. Sangeren har også tidligere skrevet om dette til fansen:- De photoshoppet meg til det ugjenkjennelige. Selvsagt har kjente kvinner også cellulitter!
 • Seier over cellulittene
 • Sophia Bush

  Sophia Bush, kanskje mest kjent for sin rolle som Brooke i den suksessrike ungdomsserien One Three Hill, har uttalt følgende til magasinet Health: - Det er viktig å mine unge kvinner på at selv tynne jenter har cellulitter og at det de ser på bilder ikke er ekte. Selv er hun godt fornøyd med sin egen kropp. - Jeg synes det er veldig bra når helse - og treningseksperter oppmuntrer sunnhet og ikke en spesiell kroppsfasong. Selv er jeg italiensk, jeg elsker mat og har overhodet ikke tenkt til å kutte ut brød, pasta og vin bare for å bli litt tynnere, sa Bush under intervjuet med Health.
 • Sannheten om cellulitter
 • Cindy Crawford

  Eks-supermodellen nekter å dekke seg til på stranden selv om paparazziene ofte er ute etter henne. Det røpet hun i et intervju med Redbook denne måneden: - Jeg er sånn: bare drit i det og ta på deg bikini. Det er et så stort press, men jeg er så klar på at jeg ikke vil endre måten jeg lever på bare på grunn av den typen oppmerksomhet at jeg nekter å dekke meg til. Senest i sommer uttalte hun i en artikkel på nettsiden Msn Starlounge at hun elsker det livet hun lever nå, men at hun merker presset fra tiden som supermodell. - Folk ser for seg Cindy fra Playboy, men det var 13 år siden. I mellomtiden har jeg fått to barn, jeg er 43 år gammel – jeg er ikke 25! Hva er cellulitter? Celulitter er rett og slett fett. I underhuden ligger det en del fett som er helt nødvendig for isolasjon. Disse fettcellene ligger kapslet inn i rom med «vegger» av bindevevsstrenger. Når disse blir mindre tøyelige ettersom årene går, og de blir fylt opp med mer fett enn du trenger, gir det en ruglete overflate. Noen påstår at kvinner får cellulitter tidligere nå enn før, men forskere har tilbakevist dette. Enkelte tilfeller av appelsinhud er imidlertid arvelig, og derfor kan også unge jenter få cellulitter.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer