Sex

- Ja, jeg solgte brukte truser

Nå angrer hun bittert på forretningsvirksomheten.

- Ja, jeg solgte brukte truser
Publisert
Sist oppdatert
Pengemangel og depresjoner skal ha vært årsaken til at den 24 år gamle kvinnen solgte brukte truser til høystbydende.
 • Trusene vi ler av
 • Brukte sykehusets datamaskin

  Da 24 år gamle Sheena McMillan fant ut at hun ikke tjente nok som sykepleier startet hun en uvanlig forretningsvirksomhet fra sykehuset hun jobbet på, skriver The Herald.Hver gang hun hadde nattevakt ved Derriford Hospital i Plymouth logget hun seg inn på nettauksjonen Ebay, via sykehusets datamaskin. Her solgte hun villig vekk trusene sine, rene som skitne.

  Fikk sparken

  Men hennes nattlige forretningseventyr fikk etter hvert varsellampene til å blinke hos IT-avdelingen som fant flere e-poster sendt fra sykepleierens konto svært upassende. Overskriften «naughty knicks» skal ha vært en gjenganger. - Det er ikke noe som sier at det er ulovlig å selge brukte truser, men å gjøre dette fra sykehusets e-postkonto, det strider mot Sykepleierforbundets reglement, skal sykehuset ha uttalt om saken. Sykehuset skal også tidlig ha mistenkt forretningsvirksomheten for å være av seksuell karakter, noe som ble bekreftet da IT-avdelingen fant den originale annonseteksten til McMillan:Hei der, disse trusene kan bli dine til odel og eie. Rene truser starter på 215 kroner, brukte truser på 250 kroner og de som lukter sex starter på 270 kroner. By i vei!

  Kan ha kostet henne karrieren

  Sheena har allerede mistet jobben sin ved sykehusets avdeling for nevrokirurgi og nå skal saken bli gjenstand for en høring. Denne skal avgjøre om hun noensinne får lov til å arbeide som sykepleier igjen. - Jeg har sagt det helt fra starten av, jeg skammer meg over det jeg har gjort. Jeg vet at det var galt og er lei for det. Dette er den største feilen jeg har gjort i hele min karriere, og antagelig i hele mitt liv, sier hun.LES OGSÅ:
 • Dette burde vi ha kastet
 • Våre innerste hemmeligheter
 • Undertøy til mor
 • Supert undertøy
 • Vårens tøffeste undertøy
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer