Mad Men

- Jeg bryter hver eneste helseregel

Før ble Christina Hendricks fra den populære tv-serien Mad Men bedt om å slanke seg. Det er det slutt på nå.

MÅTTE SLANKE SEG: Hvis Christina Hendricks fikk velge seg et siste måltid, ville det ikke bli noe magert og grønt.  Foto: All Over Press
MÅTTE SLANKE SEG: Hvis Christina Hendricks fikk velge seg et siste måltid, ville det ikke bli noe magert og grønt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mens noen Hollywood-stjerner sulter seg til hoftebeina stikker ut og trener til alle spor av kvinnelighet forsvinner, velger Christina Hendricks å være stolt av timeglassfiguren sin.

Rødhårede Joan mest sexy

Hun har for alvor blitt berømt for rollen som den vampete Joan Holloway i serien Mad Men. I vakre, figurnære 60-tallskjoler kommer formene hennes virkelig til sin rett.

Og det synes mange er helt nydelig. I vår ble hun kåret til årets mest sexy kvinne av herremagasinet Esquire.

Ble bedt om å gå ned i vekt

I et intervju med Health forteller hun om både treningsvaner og selvfølelse.

Les også: Dette er formelen for idealkroppen.

Tidligere hadde hun nemlig agenter som stadig ba henne om å gå ned noen kilo. Men så kom endringen.

- Plutselig var det som om alle begynte å feire vekten min. For meg blir det litt sånn «Oj, takk! Takk for at jeg får være meg selv!»

Sju kilo opp som modell

Christina vet nemlig å ta for seg av det hun liker ekstra godt. Likevel gjorde hun det bra på catwalken.

- Da jeg jobbet som modell dro jeg til Italia. Jeg drakk cappucino hver dag og gikk opp nesten sju kilo. Og jeg følte meg fantastisk! Jeg kledde av meg foran speilet, og tenket Oh, jeg ser ut som en kvinne. Jeg følte meg vakker, og prøvde aldri å gå ned i vekt, sier Christina Hendricks.

Glad i Jamie

Mad Men-stjernen nevner Jamie Oliver som en inspirasjonskilde til hvordan man skal spise.

- Jeg spiser ekte, god mat. Det er ok å spise avokado og olivenolje og alle disse deilige tingene, du vet.

Hun trener likevel litt.

- Jeg kjeder meg lett på tredemøllen, men jeg gjør det likevel. Jeg trener litt med vekter og med Bosu-ball. Når jeg trener, pleier jeg å lese blader. Og når jeg har litt egentid på settet, tar jeg litt sit-ups og push-ups.

Høy sigarføring

I serien Mad Men er det ikke akkurat en hysterisk sunnhetsfilosofi som leveres. Husfruen Betty Draper røyker som en skorstein enten hun er gravid eller ikke. Seriens hovedperson Don Draper og alle hans kollegaer svinger både glassene og kvinner som ikke er deres koner.

Elsker potetgull

Men hva er så Christinas last privat?

- Jeg elsker salt, feit mat. Jeg kan sette meg ned med en pose potetgull og en dip. Hvis jeg fikk velge meg et siste måltid, ville det bli dette. Men så oppdaget jeg at dip i fettfri yoghurt smaker like godt. Det gjør faktisk det!

LES OGSÅ: Slik får du Mad Men-stilen hjemme hos deg.

Christinas triks

Christina ser likevel uforskammet sunn ut. Hva er hemmeligheten?

- Jeg smører meg med fuktighetskrem hele tiden. På Mad Men bruker vi så mye pudder, looken på 60-tallet var virkelig matt. Av og til pudrer de til og med leppene - det er så brutalt! Så mellom filmingen roper jeg etter leppepomade.

Har blitt stilikoner

Og det er ikke bare handlingen som har fått oppmerksomhet. Klesstilen og frisyrene til rollefigurene har blitt superpopulære, og har gitt nytt liv til retrostilen.

Også January Jones har gjort seg bemerket i rollen som vakre Betty Draper. Se hvordan hun kler seg privat i denne artikkelen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer