Kk-mila

- Jeg er cirka like rask som Peppes

Sjekk hva komiker Else Kåss Furuseth gjør på én time.

INGEN JÅLE: - Trening handler ikke om å være digg. Det handler om å sette datarumpa i gir og trykke på ON på kroppen istedenfor på kopimaskinen, sier Else Kåss Furuseth. Foto: Nina Ruud
INGEN JÅLE: - Trening handler ikke om å være digg. Det handler om å sette datarumpa i gir og trykke på ON på kroppen istedenfor på kopimaskinen, sier Else Kåss Furuseth. Foto: Nina Ruud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du ikke fått med deg at høsten store happening skjer 15. oktober er det jammen på tide!

Da går startskuddet for KK-mila. Flere tusen kvinner er påmeldt - og det er fortsatt ikke for sent for deg heller.

MELD DEG PÅ HER!

Glam er ikke greia

Komiker Else Kåss Furuseth har du nok hørt om. Hun skal også løpe KK-mila, og er i full gang med trening og forberedelser.

Hun klarer faktisk å løpe en mil på én time nå. Og hun holder fokus på det som er viktig for å komme i form.

- Det er lov til å legge igjen de tre kilos hodetelefonene, høstens metalliske smykkekolleksjon og touche eclat-en når du skal jogge på tredemølle, sier hun i sin faste KK-milaspalte i denne ukens bladutgave av KK.

Her er alt du trenger å vite om KK-mila!

- Trening handler ikke om å være digg. Det handler om å sette datarumpa i gir og trykke på ON på kroppen istedenfor på kopimaskinen. Og så er det den eneste gangen det er sosialt akseptert å være svett, og det passer for sånne som meg.

At fysisk aktivitet kan gi godt humør har Kåss Furuseth fått merke.

- Faktisk tror jeg at jeg er blitt så glad i å løpe at jeg nesten håper jeg en dag må løpe og hindre mitt livs kjærlighet i å ta flyet fra meg. (Akkurat sånn som nesten alle Hugh Grant-filmer ender.) Jeg kunne lett løpt fra gate 1 til gate 77, jeg. Jeg hadde blitt himla svett. Men det er greit. Vi sees på KK-mila!

MELD DEG PÅ HER!


KK NR. 39: Bladet med Else Kåss Furuseths spalte er i salg nå.
KK NR. 39: Bladet med Else Kåss Furuseths spalte er i salg nå. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer