Siri Kristiansen

- Jeg fikk alltid høre at jeg måtte slutte med å være så frekk i kjeften

På radio løser Siri Kristiansen (37) andres problemer på strak arm. På hjemmebane drukner hun i sine egne. Nå setter KK`s nye spaltist av det neste året til å finne indre fred.

KK`s NYE SPALTIST: Ta vel imot Siri Kristiansen, KKs nye spaltist. Hennes viktigste prosjekt i tiden som kommer, er å finne indre ro – og rapportere til oss underveis. Ivrig hoppende i bakgrunnen: Jesper og Signe.   Foto: Geir Dokken/All Over Press Norway
KK`s NYE SPALTIST: Ta vel imot Siri Kristiansen, KKs nye spaltist. Hennes viktigste prosjekt i tiden som kommer, er å finne indre ro – og rapportere til oss underveis. Ivrig hoppende i bakgrunnen: Jesper og Signe. Foto: Geir Dokken/All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: «Å herregud, JA!», tenkte vi, der vi satt ansikt til ansikt med Siri, den velkjente radiostemmen fra «Lørdagsrådet» på P3, nå på en snarvisitt innom KK.

Hun fortalte om spagaten mellom full rulle både hjemme og på jobb. Hvor lei hun var av å snappe mot mann og barn.

At hun nesten ble kvalm av å åpne den konstant fullproppede kalenderen.

Og så bare sa hun det som så mange av oss her inne i hamsterhjulet kunne gitt vårt eget hjerteblod for, men som vi ikke aner hvordan vi skal få til, for det står jo ikke i kalenderen dét liksom, og ikke kan man bestille det på nettet heller:

– Nå vil jeg prøve å finne den indre roen. Jeg har bestemt meg for å bruke det neste året til å prøve å finne indre fred. Er dette noe dere kunne tenke dere at jeg skriver om i KK?

Og det var da vi tenkte «å herregud, JA!». Gi oss Siri Kristiansen intravenøst. NÅ.

LES OGSÅ: Kjetil Østli: Skifter du bleier og får på dem klær, så lager jeg frokost?

Begeret er til enhver tid nesten helt fullt

Morgenkaoset renner fortsatt varmt i årene når vi møter henne på hjemmebane i Son noen uker senere. Jesper på seks er fulgt til skolen, Signe på tre til barnehagen, og nå kaster mor sjøl i seg den frokosten hun selv ikke rakk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer