Utroskap

- Jeg vet ikke om det blir oss

«Eva» er elskerinnen til en gift mann.

IKKE BARE SEX: «Eva»  er den andre kvinnen, men kjenner seg ikke igjen i den stereopye elskerinnerollen. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press
IKKE BARE SEX: «Eva» er den andre kvinnen, men kjenner seg ikke igjen i den stereopye elskerinnerollen. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Eva» er en vanlig kvinne i slutten av 30-årene, mor til ett barn, med et godt sosialt nettverk og en jobb hun stortrives i.

Men Eva vet at mange vil beskrive henne som en «homewrecker», dum og umoralsk. Selv mener hun at hun ikke er noen av delene. Men hun er altså en gift manns elskerinne.

Eva og «Sondre» møttes i felles interesser, og den berømmelige kjemien var der med én gang. For begge føltes det som skjedde riktig.

De har likevel vært bevisst på at de ikke skal ta uoverveide avgjørelser.

LES OGSÅ: Det koster å være utro

Et gjennomtenkt valg

– Det er både riktig og nødvendig når man møter noen å bruke tid på å kjenne etter om det føles riktig, og om man har en framtid sammen. Men fra andre er det et enormt press om at alt må skje raskt av hensyn til hans familie. Jeg mener det faktisk er helt motsatt.

- Nettopp fordi mye står på spill og det er en tredjepart som ufrivillig blir berørt, må det brukes tid. Hvis han velger meg framfor familien, må det være et gjennomtenkt valg han kan stå for. I tillegg trenger jeg å kjenne etter om han er en mann som jeg vil tilbringe livet mitt sammen med, sier Eva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer