Treningsutstyr

Jills hjemmefavoritter

Trene hjemme? Det finnes mengder av treningsutstyr beregnet på hjemmebruk. Her er treningsekspert Jill Jahrmanns favoritter.

Publisert
Sist oppdatert
MYKT BALANSEBRETTNavn: Ballkissen AirpadPris: 300 kroner.Brukes til: Et oppblåsbart balansebrett kan brukes omtrent som en stor treningsball. Du kan stå og sitte på den, og gjøre en rekke ulike øvelser. Luftmengden kan justeres.Jills vurdering: Stort bruksområde. Veldig fin både til fitness, rehabilitering av småskader, og stabiliseringstrening. Gjør mageøvelser på den, eller stå på den mens du vasker opp. God trening til de viktige kjernemusklene.TRENINGSSTRIKK MED HÅNDTAK, SETTNavn: Nike Resistance Band KitPris: 280 kroner.Brukes til: Styrkeøvelser for hele kroppen.Jills vurdering: Godt hjelpemiddel. Strikk er svært bra til hjemmebruk. Håndtak er bra, det kan festes både i hender og føtter. Du trenger egentlig bare den lengste strikken. Spør i butikken etter treningsprogram.STOR TRENINGSBALLFås fra en rekke ulike produsenter.Pris: 300 kroner.Brukes til: En rekke ulike øvelser som blant annet situps, armhevinger og mageøvelser. Balansetrening.Jills vurdering: For alle. Et kjempebra treningsprodukt. Ballen bør være ganske stor. Sitt og balanser på den, eller gjør ulike øvelser. Bra for kjernemusklene. Spør etter treningsprogram i butikken.(Foto: Steinar Torvbråten)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer