<strong>MED DETTE KOMMER DU ENKELT I GANG IGJEN:</strong> Treningstøy og utstyr er den perfekte gaven til både venniner, søster og mor, men også til deg selv.  Foto: Produsenten
MED DETTE KOMMER DU ENKELT I GANG IGJEN: Treningstøy og utstyr er den perfekte gaven til både venniner, søster og mor, men også til deg selv. Foto: Produsenten Vis mer

Treningstøy

Julegavene som øker treningslysten

Gjør det litt lettere å komme i gang igjen etter jul.

Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke uten grunn at det kalles nettopp julestria.

I uken opp mot jul er det siste innspurt for å kjøpe inn resten av julegavene, den perfekte kjolen til julaften og selvfølgelig få tid til den berømte julerengjøringen.

Men oppi alt dette, har du egentlig tenkt på hva du selv ønsker deg?

Hva med noe nytt treningstøy som kan hjelpe deg med å finne frem motivasjonen på nyåret? Ellerenda bedre - for et ypperlig alternativ til julegave for dem som står igjen på listen din.

LES OGSÅ: Orker du ikke trene?

Den perfekte julegaven

– Sporty julegaver er en sikker vinner under juletreet, sier Silje Landevåg, som er daglig leder av nettbutikken Getinspired.no, til KK.no.

Hun forteller at en slik gave er veldig aktuelt nå som nyttårsforsettene er rett rundt hjørnet, og da trenger man spesielt litt påfyll av ny treningsgiv.

– Hva er vel ikke bedre enn en gave som øker treningsmotivasjonen? Treningsdagbok, en treningstopp og annet tilbehør er flotte gaver til venninner, søster eller mor, forteller hun.

Hvis du syns det kan være vanskelig å finne noe som passer til dem som står på gavelisten, har daglig leder i Jentesport.no, Kristine Urke, noen enkle råd du kan følge.

– Treningstøy i feminine farger er alltid populært. Trøyer og singletter i friske farger er en fin gave og passer til de fleste. Løpesokker i ull kan også være en fin gave til venninner.

– Hvis du skal kjøpe kompresesjonstights, ull bh-er eller andre sport bh-er kan det nok være greit å ha en anelse om mottakerens størrelse, forteller Urke.

HER KAN DU FINNE FINE GAVER:


LES OGSÅ: Slik forbrenner du fett i en fei

Slik får du tilbake motivasjonen

Det kan ofte være litt vanskelig å opprettholde motivasjonen i vintermånedene. Ikke bare blir det mye mørkere, men du blir mye mer trøtt og det er generelt litt vanskeligere å komme seg ut av sofakroken.

I tillegg til nytt treningstøy, finnes det også andre råd som kan hjelpe deg med å finne tilbake motivasjonen igjen.

Du kan for eksempel sette deg et nytt mål. Hvis det har vært å få en flatere mage helt siden januar, kan det nemlig være på tide med et nytt et.

Et annet triks er å finne en treningspartner. Det kan selvfølgelig være hvem du vil og noen du trives sammen med, men ideelt sett burde partneren være litt bedre trent enn du er. På den måten blir motivert til å komme opp til vedkommendes nivå.

LES OGSÅ: Dropp mat før denne treningen

<strong>SPORTY PAKKER UNDER JULETREET:</strong> Silje Landevåg er daglig leder for GetInspired.no. Foto: Sara Johannessen
SPORTY PAKKER UNDER JULETREET: Silje Landevåg er daglig leder for GetInspired.no. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer