Dagens Stiltips Med Silje

Kan du dette beltetrikset?

Superenkel trend du lett fikser selv.

Publisert
Sist oppdatert

For å sprite opp stilen i høst, trenger du faktisk kun et skjerf og et belte.

La deg inspirere av Burberrys høstvisning og prøv deg på et mønstret skjerf og et belte i skinn. Flatterende, lekkert og enkelt å få til!

Se KKs moteredaktør, Silje Pedersen, vise deg hvordan du får luksusstilen fra catwalken på budsjett i videoen øverst i saken.

LES OGSÅ: Skoene som forlenger bena dine

Ufarglig og enkel trend

Mange synes at det å bruke farger og mønster kan være litt utfordrende, men et mønstret skjerf er en super måte å tilføre antrekket det lille ekstra på.

Du har sikkert hørt at mønster kan forstørre, men det problemet unngår du om du velger et mønstret skjerf i stedet for et helt plagg.

SKJEF OG BELTE: KKs moteredaktør, Silje Pedersen, har lagt sin elsk på den fargerike og mønstrede høsttrenden inspirert av Burberry Prorsum. Beltet i livet gir antrekket fasong og fremhever midjen. Foto: Sara Johannessen
SKJEF OG BELTE: KKs moteredaktør, Silje Pedersen, har lagt sin elsk på den fargerike og mønstrede høsttrenden inspirert av Burberry Prorsum. Beltet i livet gir antrekket fasong og fremhever midjen. Foto: Sara Johannessen Vis mer

LES OGSÅ: Skjørtet som er gull for fasongen

Se bilder fra Burberry-visningen

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer