Hår

Kan du tegne et 8-tall?

Da klarer du å kopiere denne frisyren. Det tar bare ett minutt!

ENKELT: Den lille åttetallsfletten som fester sidehestehalen gjør denne frisyren glamorøs og litt annerledes, noe Taylor Swift ser ut til å elske. Foto: All Over Press
ENKELT: Den lille åttetallsfletten som fester sidehestehalen gjør denne frisyren glamorøs og litt annerledes, noe Taylor Swift ser ut til å elske. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ja, for så enkel er faktisk den lekre sveisen Taylor Swift gikk for under utdelingen av The American Music Awards for 2011. Den unge sangerinnen elsker glamorøse krøller og bølger som står godt til hennes elsk for blonder og romantiske antrekk. Denne gangen valgte hun dog glatte lokker og en hestehale festet med en kortåttetallsflette. Og det er faktisk ikke første gang hun har valgt en nesten ugjenkjennelig frisyre på AMA-utdelingen. I 2010 gikk hun for rocka, rett hår med lang lugg. Saken fortsetter under bildet.

Dette trenger du:

 • Hårbørste
 • To-tre hårnåler
 • Hårspray
 • Denne frisyren funker ypperlig enten du har rett hår, bølger eller krøller, så gå for en look som tar utgangspunkt i ditt naturlige hår for å gjøre det kjapt og enkelt, eller rett ut eller krøll håret for en mer forseggjort variant.

  Slik gjør du det:

 • Børst alt håret over til den ene siden og del det i to like store deler som du holder fra hverandre med hendene.
 • Ta en liten del hår fra den ene siden. Finn en av de lengste hårseksjonene dine, som ofteste en fra nederst i nakken og litt på siden.
 • Surr den lille hårdelen rundet de to andre delene i en åttetallsbevegelse to-tre ganger og fest den inntil hodebunnen med et par hårnåler.
 • Hvis du har lang lugg, slik Taylor Swift har, kan du feste den litt løst på siden med et par ekstra hårnåler.
 • Avslutt med hårspray
 • Husk at hårnålene sitter ekstra godt når du fester dem i kryss oppå hverandre.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer