Tinder

Kan Tinder ødelegge kjærlighetslivet ditt?

Ekspert mener sjekke-appen gjør oss mindre utadvendte.

ØDELEGGENDE?: Er det egentlig slik at Tinder og andre nettdatingstjenester ødelegger for kjærlighetslivet ditt? Foto: Eugenio Marongiu - Fotolia
ØDELEGGENDE?: Er det egentlig slik at Tinder og andre nettdatingstjenester ødelegger for kjærlighetslivet ditt? Foto: Eugenio Marongiu - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sjekkeappen Tinder har etter hvert blitt allemannseie, og single finner daglig interessante dater gjennom den smarte mobilløsningen. 

– Jeg tror denne appen er blitt så populær fordi den er veldig enkel å bruke, og fordi vi bruker telefonen til mer og mer, har ekspert på sosiale medier, Cecilie Staude, tidligere uttalt til KK.no. 

Det er ikke mange årene siden nettdating var et stort tabu, og omtrent ingen ville innrømme at det var via nettet de hadde møttes. Det var liksom «juks». 

Nå derimot, er det den vanligste og enkleste måten å finne sin utkårede. 

Men, kan nettdatingen egentlig ødelegge for kjærlighetslivet ditt fremfor å hjelpe det? Psyokolog Emma Kenny tror i alle fall det, skriver Daily Mail. 

LES OGSÅ: Så lang bør første date være

«Tinderella Syndrome» 

Ny forskning viser at til tross for at så mange av oss tyr til nettet for å finne kjærligheten, så forblir nettdaterne single lenger enn andre. Kenny tror dette er fordi vi har blitt så avhengige av å vise vår beste side på nett, at vi har mistet evnen til å tilnærme oss de potensielle partnerne i det virkelige liv.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer