Kim Kardashian

Kardashian-hemmelighetene​ de færreste vet om

10 skandaler, rykter og avsløringer.

THE KARDASHIANS: Det er ingen tvil om at Kim (35), Khloe (31), Kourtney (36), Kendall (20) og Kylie (18) er noen omdiskuterte søstre. Foto: NTB Scanpix
THE KARDASHIANS: Det er ingen tvil om at Kim (35), Khloe (31), Kourtney (36), Kendall (20) og Kylie (18) er noen omdiskuterte søstre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Kardashian-familien, med høygravide Kim Kardashian (34) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier.

Men det er kanskje ikke alt du har fått med deg om den eksponerte reality-familien.

Under følger en liste over de syv mest brennhete hemmelighetene og mytene som svirrer rundt The Kardashians og deres nærmeste familiemedlemmer: 

1. Khloe (31) er egentlig ikke en Kardashian

Ryktene vil ha det til at det er Kris Jenners (60) tidligere frisør Alex Roldan som er Khloes egentlige far - og ikke Rob Kardashian (som gikk bort i 2003). Men det får vi nok aldri vite hundre prosent, fordi han angivelig skal ha fått over 250 millioner kroner for å holde sin munn lukket.

Artist Lionel Richie (66) og den tidligere drapsdømte fotballspilleren O. J. Simpson (68) har også vært trukket frem som potensielle fedrekandidater, skriver GossipCop og RadarOnline.

- Jeg har hatt så mange forskjellige fedre, at det spinner rundt for meg i hodet mitt, uttalte Khloe ifølge GossipCop i fjor.

I den populære TV-serien «Keeping Up with the Kardashians» har vi sett at Khloe har ytret ønske om å få vite sannheten, men at hun nå har lagt spørsmålene på hylla.

KRIS' MANGE MENN: Ryktene vil ha det til at både artist Lionel Richie (øverst til venstre) og den tidligere fotballspilleren O.J. Simpson (nederst til høyre) er Khloe Kardashians far - og ikke Robert Kardashian (øverst til høyre), som var gift med Kris Jenner i perioden 1978–1991.  Foto: NTB Scanpix
KRIS' MANGE MENN: Ryktene vil ha det til at både artist Lionel Richie (øverst til venstre) og den tidligere fotballspilleren O.J. Simpson (nederst til høyre) er Khloe Kardashians far - og ikke Robert Kardashian (øverst til høyre), som var gift med Kris Jenner i perioden 1978–1991. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hvem av disse Kardashian-søstrene kler seg best?

2. Kris Jenner var voldelig mot Kim og Kourtney da de var små

Ok, denne påstanden er kanskje litt søkt - for man vet jo aldri hva som egentlig forgår bak lukkede dører - men ifølge Rob Kardashians siste kone Ellen Pierson skal seksbarnsmoren ha hatt et fryktelig temperament da barna var små - noe som spesielt skal ha gått utover de to eldste barna.

Dette kommer fram i det som Pierson hevder er Robert Kardashians dagboknotater, som hun gjorde offentlig i 2013.

«Kris slo og sparket Kim, og truet med å drepe henne», skal han ha skrevet i et notat datert 24. august 1984, skriver HollywoodLife.

BAK FASADEN: Utad så familien Kardashian vellykket og svært lykkelige ut - men den gang ei. Ryktene vil ha det til at Kris Jenner både var utro og voldelig. Robert og Kris var gift i perioden 1978–1991. Han døde av sykdom i 2003. Foto: NTB Scanpix
BAK FASADEN: Utad så familien Kardashian vellykket og svært lykkelige ut - men den gang ei. Ryktene vil ha det til at Kris Jenner både var utro og voldelig. Robert og Kris var gift i perioden 1978–1991. Han døde av sykdom i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

3. Kim Kardashians rumpe er (mest sannsynlig) ikke ekte

Den kommende tobarnsmorens smekre bakende har over de siste årene stadig endret størrelse - og ja, det kan ha litt med graviditetene å gjøre. Men allerede før North West ble født i 2013, hadde Kims rumpe endret fasong. Flere har spekulert i om 34-åringen har lagt inn rumpeimplantat.

- Det er vanskelig å si helt sikkert, men det ser ut til at hun har fått utført en operasjon eller to. Det er veldig sannsynlig at hun har fått injisert såkalte «fillers», har plastisk kirurg Dr. Neil Sadick uttalt til HollywoodLife.

NÅR ENDEN ER GOD... : Kim Kardashian har alltid hatt en smekker bakende, men over de siste årene har rumpen hennes blitt betydelig mer formfull. Kim har aldri kommentert offentlig hvorvidt hun har gjort noe med bakenden eller ikke - men ifølge eksperter skal hun ha fått injisert såkalte «fillers». Bildet til høyre er fra 2007. De to i midten er tatt i år, mens selfien er fra 2013. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Twitter
NÅR ENDEN ER GOD... : Kim Kardashian har alltid hatt en smekker bakende, men over de siste årene har rumpen hennes blitt betydelig mer formfull. Kim har aldri kommentert offentlig hvorvidt hun har gjort noe med bakenden eller ikke - men ifølge eksperter skal hun ha fått injisert såkalte «fillers». Bildet til høyre er fra 2007. De to i midten er tatt i år, mens selfien er fra 2013. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Twitter Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashian brukte over 620 000 kroner på utseendet

4. Kris Jenner var utro mot eksmannen Bruce (Caitlyn) Jenner

Til tross for at Kris og Bruce Jenner - som Caitlyn het før hun skiftet kjønn - tilsynelatende levde i et problemfritt ekteskap, før det ble oppløst tidligere i år, skal dette ha vært alt annet enn realiteten.

Kris skal nemlig blant annet ha vært utro med ekskjærsten Todd Waterman, bak hennes daværende ektemanns rygg.

Men med tanke på at Bruce egentlig har hatt ønske om å leve som kvinne, er det kanskje ikke så rart at seksbarnsmoren lot seg påvirke av de mange fristelsene som har svirret rundt i den nære kretsen.

FORANDRING FRYDER: Mye har skjedd siden ekteparet Kris og Bruce' glansdager. Kris Jenner og Bruce Jenner giftet seg i 1991, og skilsmissen ble offisiell tidligere i år. I år ble det også kjent at Bruce Jenner hadde gått gjennom en kjønnsbevarende operasjon - og skiftet navn til Caitlyn Jenner. Bildet til høyre er tatt i 2005. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Mye har skjedd siden ekteparet Kris og Bruce' glansdager. Kris Jenner og Bruce Jenner giftet seg i 1991, og skilsmissen ble offisiell tidligere i år. I år ble det også kjent at Bruce Jenner hadde gått gjennom en kjønnsbevarende operasjon - og skiftet navn til Caitlyn Jenner. Bildet til høyre er tatt i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kris møtte den atletiske fotballspilleren Todd da hun var 36 og han 24, skriver Daily Mail. På det tidspunktet var hun gift med Robert Kardashian, men etter at separasjon var et faktum på begynnelsen av 90-tallet, skal de to ha innledet en het romanse.

- Jeg var veldig betatt av henne. Vi danset, og hadde det veldig hyggelig. Da vi kom hjem til hennes venns hus i Beverly Hills hadde vi sex for første gang - i klesskapet. Det var en magisk natt. Surrealistisk. Vi holdt ingenting tilbake, sa han i et stort DailyMail-intervju i 2012.

LES OGSÅ: Her begår Kim Kardashian en gedigen motetabbe

5. Kim og Kanye er på krigsstien

Superparets lykkelige fasade har slått sprekker, og det er mye takket være Kanye Wests harde regime. Da paret begynte å date våren 2012, var et av hans første grep å få fikset på Kims noe «trashy» klesstil. Kim har hele livet blitt styrt av sin businessmor Kris Jenner, og har nå altså falt for en «mini-Kris».

Kim og Kanye giftet seg i mai 2014, nesten et år etter at datteren North West (2) kom til verden.

FØR OG NÅ: Det er ingen tvil om at Kim Kardashians klesstil er blitt mer elegant og sofistikert etter at Kanye West kom på banen. Bildet til venstre er tatt i 2007, mens det til høyre ble tatt i slutten av oktober. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Det er ingen tvil om at Kim Kardashians klesstil er blitt mer elegant og sofistikert etter at Kanye West kom på banen. Bildet til venstre er tatt i 2007, mens det til høyre ble tatt i slutten av oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Kanye West ble konfrontert med ryktene om at han skal ha hatt en finger med i Kim Kardashians stilutvikling, har han uttalt ifølge 4music:

- Ingen skal fortelle jenta mi hva hun skal gjøre, men hun trengte å få litt veiledning og informasjon å jobbe utifra. Det at hun turte å eksponere seg selv for verden på den måten, viser bare hvor mye hun elsker meg, og hvor mye hun faktisk elsker muligheten til å lære.

6. Kourtney Kardashian og Scott Disick er sammen - til tross for brudd

I sommer kom sjokknyheten om at ekteparet hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt etter ni år som kjærester. Men det er flere som hevder dette er spill for galleri og at eksene, som har tre barn sammen, fortsatt er sammen.

Bruddet skal med andre ord kun ha blitt brukt for å lokke flere seere til «Keeping Up with the Kardashians».

SKAL, SKAL IKKE?: Scott Disick skal de siste månedene ha tatt tak i problemene sine, og dette skal ha gjort at Kourtney Kardashian nå skal ha tilgitt samboeren. De har tre barn sammen. Her med eldste-sønnen Mason. Foto: NTB Scanpix
SKAL, SKAL IKKE?: Scott Disick skal de siste månedene ha tatt tak i problemene sine, og dette skal ha gjort at Kourtney Kardashian nå skal ha tilgitt samboeren. De har tre barn sammen. Her med eldste-sønnen Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I de siste månedene har Scott Disick vært inn og ut av rehab, og dette skal ha gjort at Kourtney nå skal ha begynt å stole på eksen igjen, skriver kjendisblogger Perez Hilton.

- Det er mange ting som må skje, for at vi skal kunne bli sammen igjen, men aldri si aldri, sier Kourtney Kardashian i et klipp av den kommende «Keeping Up with the Kardashians»-sesongen.

7. Kim Kardashian har lagt på seg over 20 kilo

Da Kim Kardashian gikk gravid med North West for tre år siden, gikk hun opp over 20 kilo. Nå skal hun selv ha avslørt at hun i svangerskap to har gått forbi den forrige fødselsvekten.

«Ok, jeg har lagt på meg 23,5 kilo hittil i svangerskapet... Og har fortsatt 6 uker igjen.. Her har jeg mye jobbing i vente!», skrev hun på Twitter i begynnelsen av november.

Under det første svangerskapet innrømmet hun at vektøkningen med tanke på graviditeten var vanskelig for henne å innstille seg etter:

Hvem av søstrene Kardashian er din favoritt? (Avsluttet)

- Jeg skal ikke lyve å si at alt har vært fantastisk og at kroppen har justert seg perfekt med tanke på svangerskapet. I starten var det vanskelig for meg fordi kroppen forandrer seg så mye, sa hun ifølge RadarOnline.

I USA har TV-serien akkurat gått inn i sin ellevte sesong, og det er med andre ord duket for mer dramatikk, flere intriger og ikke minst mange nye hemmeligheter som kommer fram. Det er bare å glede seg!

På norsk TV går «Keeping Up with the Kardashians» på TV 2 Livsstil.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer