Sex

Kast klærne her

Når sola skinner, hva er vel bedre enn en kjapp en i friluft?

Publisert
Sist oppdatert
Akkurat som sommerdrinkene så er sex aller best «al fresco», skriver Woman's Healths nettutgave. - Det vekker sansene. Det å kjenne luften mot huden, kjenne lukten av gresset, kan det bli mer erotisk? Man får dessuten et skikkelig kick av å vite at man kan bli oppdaget, sier Sandor Gardos som arbeider som sexrådgiver og driver nettstedet Mypleasure.com.
 • Ikke bli fersket herHer er noen hete forslag:

  1. I hagen

  Hagen din er helt perfekt for en erotisk opplevelse i friluft fordi dere samtidig får litt privatliv, vel og merke dersom dere har en hage som er litt skjermet av en hekk eller et gjerde, mener Ava Cadell, forfatter av boken Stock Market Orgasm. Posisjon – bakvendt cowgirl: Mens han sitter i en hagestol kan du sette deg ned på ham med ryggen til ham. Så er det bare å bevege deg opp og ned i det tempoet som passer deg.
 • 6 uker til bedre sex
 • 2. Ved havet

  Å elske i vannkanten kan være en sanselig opplevelse, også om temperaturen i vannet ikke er til å bade i enda. Det er dessuten enklere å finne sitt eget private lille sted på førsommeren. Legg ut et teppe bak en liten fjellformasjon og følg driftenes gang, råder Sandor Gardos.Posisjon – cowgirl: En diskret måte å ha sex på i vannkanten er at hun setter seg oppå ham som om hun bare skal «kose litt». I stedet for å bevege seg opp og ned som en bombibjørn er trikset at hun bare gnir seg frem og tilbake mens hun sitter slik, hvilket også stimulerer klitoris.
 • Dump senga
 • 3. I vannet

  Sex i vann (sjø, bassenget, badekaret, boblebadet eller «stampa» e.l.) kan være en deilig avslappende opplevelse. Og fortvil ikke over at vannet vasker vekk den naturlige fuktigheten i skjeden, det finnes nemlig silikonbaserte glidemidler som kan brukes til dette formålet. Posisjon – stående: Legg bena dine rundt livet hans, skyv til side bikinitrusen din og la ham holde i rumpa di og løfte deg opp og ned. Skuespiller Jessica Alba skal visst nok ha gjort dette i offentlighet ved flere anledninger, men om hun virkelig har sex på disse pressebildene er ikke godt å si. Hva tror du? Det ser i hvertfall nokså uskyldig ut på avstand.
 • Sex i det fri
 • 4. I en båt

  Selv om badetmperaturen i havet ikke er helt optimal riktig enda så har båtene vært til havs i mange uker allerede. Har dere ikke båt selv er det fullt mulig å leie en liten båt for en dag. Å være på en båt er som å være strandet på en øde øy, bare dere to, hevder Patti Britton, forfatter av boken The Art of Sex Coaching. Posisjon – skjestillingen: Ligg på ryggen mens han ligger på siden med ansiktet mot deg. Dander så det benet som er nærmest ham rundt hoftene hans og snu deg slik at stjerten din vender mot ham. Beveg dere sakte og rytmisk så ikke båten tipper.
 • Gjør det i bilen
 • 5. I skogen

  Det kan ikke bli så mye mer dyrisk og «primitivt» enn å ha sex i et skogholt. Det føles skikkelig rått og røft, hvilket kan gi dere en følelse av å oppleve et skikkelig eventyr, sier Gordon om dette sexstedet.Posisjon – på alle fire: Doggy style-posisjonen hvor hun gjerne står på alle fire er ypperlig i skogen. Hun kan med fordel lene seg mot et tre og hvile hendene mot stammen av det for støtte og dersom hun buer ryggen vil hun kjenne at støtene hans blir dypere.
 • Grønn på sjekker'n?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer