Hud

Kast kompleksene

Ikke la deg hemme av det du ikke er fornøyd med. Lær deg heller triksene for hvordan du kan kvitte deg med problemene.

Kast kompleksene
Publisert
Sist oppdatert
Foundation, concealer og speil i ett. Det praktiske (og stivprisede) skrinet fra La Prairie gir alt fra lett ujevning til heldekkende resultat (kr 1275).
Foundation, concealer og speil i ett. Det praktiske (og stivprisede) skrinet fra La Prairie gir alt fra lett ujevning til heldekkende resultat (kr 1275). Vis mer
Concealer demper mørke ringer under øynene (kr 160/25 ml, Body Shop).
Concealer demper mørke ringer under øynene (kr 160/25 ml, Body Shop). Vis mer
Max Factor Mastertouch Concealer (kr 80). Kommer i tre ulike nyanser.
Max Factor Mastertouch Concealer (kr 80). Kommer i tre ulike nyanser. Vis mer

Klassisk kompleks: Uren hud og kviser

Dette trenger du: En akuttkrem som tar kverken på urenheter. En concealer. En liten pensel med rett, fast bust. Kompaktpudder eller fast foundation som inneholder pudder. Du bør velge en concealer som matcher huden din, men som har litt gult eller grønt i seg. Disse nyansene kamuflerer rødhet best.

 • Perfekt makeup på fem minutter
 • Bort med problemhuden
 • Feilfri foundation
 • Veien til silkehud
 • 6 tabber som gir dårlig hud
 • Plettfri hud på 1-2-3

 • Slik gjør du det: Har du fått en kvise i panna som ser ut som et rødt horn, er det bare å akseptere at her kommer selv den beste stylisten til kort. Det beste du kan regne med er å kamuflere rødheten noe. Påfør litt krem på problemområdet, og la den tørke. Ta litt concealer på pekefingeren, og klem mot tommelen, slik at concealeren smelter litt. Trykk fingeren mot problemområdet. Legg så et lag pudder på området med penselen, slik at overflaten blir glatt.


  Alle får perfekte bryn med Lizette Eyebrow Makeup Kit. Skrinet inneholder brynspudder, kost, speil og stensiler for å få en fin form (kr 255).
  Alle får perfekte bryn med Lizette Eyebrow Makeup Kit. Skrinet inneholder brynspudder, kost, speil og stensiler for å få en fin form (kr 255). Vis mer
  Shiseido Eyebrow and Eyeliner Compact er en evig favoritt for å markere øyebryn og øyekonturer. Kommer i tre duofarger som både kan gi et mykt eller veldig definert resultat, og som dessuten sitter godt (kr 285).
  Shiseido Eyebrow and Eyeliner Compact er en evig favoritt for å markere øyebryn og øyekonturer. Kommer i tre duofarger som både kan gi et mykt eller veldig definert resultat, og som dessuten sitter godt (kr 285). Vis mer
  Markerte bryn er fortsatt i skuddet, og da er brynspudder det letteste å påføre naturlig og pent. Youngblood Brow Artiste inneholder to skygger, voks, pinsett og børste (kr 495).
  Markerte bryn er fortsatt i skuddet, og da er brynspudder det letteste å påføre naturlig og pent. Youngblood Brow Artiste inneholder to skygger, voks, pinsett og børste (kr 495). Vis mer

  Klassisk kompleks: Åreknuter eller tydelige blodårer på beina

  Dette trenger du: Peelingkrem og selvbruningskrem. Har du bein som ligner et verdenskart, kan det være fristende å gå med knestrømper eller bukser sommeren igjennom. Men ikke nekt deg følelsen av å gå med bare bein. Åreknuter er bare blodårer som har utvidet seg, og som synes som hevelser på beina. Selv om den eneste måten å bli kvitt dem for godt går via operasjonsbordet, kan de lett kamufleres med en god selvbruningskrem. Mot brun og fresh hudfarge synes ikke blodårene så godt som mot melkehvit hud.


  Slik gjør du det: Bruk en dusjkrem med peelingkorn eller en peelinghanske for å gjøre huden på beina myk og glatt. Bruk først en krem med lav selvbruningseffekt, slik at resultatet blir jevnt. Smør beina daglig med denne til du har fått en anelse gyllen farge. Nå kan du bruke en krem eller spray med sterkere effekt. Gjør du det slik, slipper du eventuelle stripete overraskelser dersom du ikke påfører kremen jevnt første gang.
 • Bikinifin på 6 uker
 • 5 tips som redder hud og hår
 • Den store solkrem-guiden
 • Slik får du lekre bein

 • Klassisk kompleks: Tynne øyebryn

  Dette trenger du: Øyebrynsskygge i din farge. En smal pensel. En litt tykkere pensel.

  Slik gjør du det: Har du vært for ivrig med pinsetten eller har du fra naturens side lite øyebryn? Det tar dessverre lang tid før øyebryn vokser tilbake til sin opprinnelige form. I mellomtiden kan du gå kosmetisk til verks.

  Bruk den smale penselen til å tegne opp små, tynne streker med øyebrynsskygge.
  Ikke engang tenk på å tegne opp øyebryn i én hel stripe, med mindre du ønsker glamourmodell-stilen. Når du har gjort dette, bruker du den litt tykkere penselen til å markere hele øyebrynet med penselen. Dette vil gjøre at helheten ser mer naturlig ut.
 • Smink deg våken
 • Gullråd for blakke jenter
 • Magisk hverdags-makeup
 • Slik sminker du øyenene store
 • Snarveien til stjerne-utseende

 • Foto: Image Source
  Foto: Image Source Vis mer
  Foto: Image Source
  Foto: Image Source Vis mer
  Foto: Image Source
  Foto: Image Source Vis mer

  Klassisk kompleks: Skamklipt hår

  Dette trenger du: Et sjal eller kul lue. En krølltang. Små spenner. En god hårspray. Mye tålmodighet.

  Slik gjør du det: Først, innse at hvis du har fått klippet håret i en frisyre du ikke liker, må du bare vente på at det skal vokse ut igjen. Her gjelder det å drive skadekontroll, og finne stylingalternativer du kan tenke deg å vise deg offentlig med. Bruk litt tid foran speilet, gjerne sammen med en venninne, og eksperimenter deg fram til flere sveiser hvor du føler deg fin. For dager da ingenting nytter - på med skaut eller lue.

 • Farvel til «styggedager»
 • 150 nye vårfrisyrer
 • Finn sommerfrisyren
 • Slik får du vårens trendfrisyre
 • 10 tegn på at du trenger ny sveis • Lancôme Sensuelle Summer gir fuktighet og gradvis farge (kr 275/200 ml).
  Lancôme Sensuelle Summer gir fuktighet og gradvis farge (kr 275/200 ml). Vis mer
  Dior Self Tanner Natural Glow (kr 260).
  Dior Self Tanner Natural Glow (kr 260). Vis mer
  Selvbruningsgele for ansiktet fra Matis (kr 300/75 ml).
  Selvbruningsgele for ansiktet fra Matis (kr 300/75 ml). Vis mer

  Typisk kompleks: Cellulitter

  Dette trenger du: Masse selvbruningskrem.

  Slik gjør du det: Hva som forårsaker cellulitter er det uenighet om. Men sikkert er det at de fleste jenter har det - noen mer enn andre. Det finnes en rekke råd mot cellulitter: Alt fra å spise mye vannmelom og svette bort i badstu, til å bruke elektroterapi og dyre kremer. Det eneste som ser ut til å gi effekt på de fleste, er å trene og bruke beina mye. Det får fart på blodsirkulasjonen, og kroppen kvitter seg lettere med avfallstoffer og fett. Uansett synes ujevn hud bedre dersom huden er Blenda-hvit, så pøs på med masse selvbruningskrem. Hvis du vil unngå den ujevne gulsott-looken, er det smart å begynne med en krem med svakt selvbrunende effekt. Etterhvert som du har fått litt glød i huden kan du bruke en som gir en dypere hudfarge.

 • Veien til silkemyk hud
 • Flat mage på 1-2-3
 • Slik får du lekre lår
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer