Kate Middleton

Kate Middeltons hemmelige skjønnhetstriks

Hertuginnen av Cambridge smører faktisk biegift på huden!

NATURLIG PEN: Kate Middleton sverger til ansiktsmasker med biegift for å bevare huden ung og pen. Foto: All Over Press
NATURLIG PEN: Kate Middleton sverger til ansiktsmasker med biegift for å bevare huden ung og pen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kate Middleton har en stil og en garderobe som mange kvinner misunner. I tillegg til at hun sminker seg selv og alltid har velstelt hår, har hun også en pen hud.

Hertuginnen er stor fan av ansiktsbehandlingene til Deborah Mitchell, som tilbyr behandlinger med biegift, ifølge Daily Mail, som har funnet ut at Kates favoritt heter «Heaven By Deborah Mitchell Bee Venom Mask.»

Biegift finnes alt fra serum til bodylotioner med biegift, og den naturlige ingrediensen skal visst tilføye huden både fukt og reduksjoner i arrdannelse.

Kate er ikke alene om å like denne behandlingsmetoden. Stjerner som Anne Hathaway og Scarlett Johansson sverger også til produkter som inneholder honning.LES OGSÅ: Bytt ut sukkeret med honning

Bekjemper og motvirker sårinfeksjoner

Honning er mye brukt i forbindelse med skjønnhetsmasker, og skal virke spesielt godt mot tørr hud.

At honning passer til mer enn tekoppen og brødskiva, er med andre ord intet nytt. Forskning gir imidlertid mer bevis for at honning er supert som helbredende middel.

Ifølge forskningsnettstedet Alphagalileo.org (ekstern lenke) har nemlig en helt ny studie vist at honning kan spille en viktig rolle når det gjelder motvirkning og bekjempelse av infeksjoner i sår.

LES OGSÅ: Derfor bør du spise mer honning

Trekker ut fukt, og gir energi

I tillegg til at honningen bekjemper bakteriene i sår, trekker den til seg fuktigheten som gir bakteriene gode leveforhold. I Danmark bruker derfor en del sykehus honning i kampen mot gjenstridige liggesår.

Et godt omslag med tykk honning tørker nemlig ut disse sårene, uten bruk av antibiotika eller penicillin.

Siden norsk honning ikke er tuklet med av industrien, er sukkeret i honning også lett å ta opp av kroppen og supert for å gi ekstra energi.

Virker mot fyllesyke

Visste du at honning kan fungere mot fyllesyke?

Det kan hjelpe kroppen til å forbrenne alkoholen fortere, og gir deg i tillegg et tilskudd av kalium, som kroppen mister etter ei natt på byen.

Har du munnsår kan du forsøke å smøre på honning, det kan gjøre tilfriskningen raskere.

HONNING: Honning, og da særlig manuka honning, har vist seg å ha mange helbredende egenskaper. I tillegg er det både godt og næringsrikt.  Foto: Thinkstock
HONNING: Honning, og da særlig manuka honning, har vist seg å ha mange helbredende egenskaper. I tillegg er det både godt og næringsrikt. Foto: Thinkstock Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer