Sminke

Kate Moss gir seg ikke

Supermodellen kommer nå med ny sminkekolleksjon for Rimmel.

STILIKON: Hun er modell, sanger, designer og stilikon. Vi tør tippe at sminkekolleksjonen Kate Moss nå skal lage for Rimmel blir en hit. Foto: All Over Press
STILIKON: Hun er modell, sanger, designer og stilikon. Vi tør tippe at sminkekolleksjonen Kate Moss nå skal lage for Rimmel blir en hit. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Supermodellen har for lengst bevist at hun er mer enn et vakkert fjes og en modellkropp. Hun har vært med og designet kolleksjoner for Topshop i over tre år.

Men det er ikke bare i moteverdenen Kate Moss setter sitt preg. Hun har tidligere inngått et samarbeid med sminkemerket Rimmel, og nå kommer hun med en ny kolleksjon, melder Daily Mail (ekstern lenke).

Tar Kate «en Kate»?

Den nye kolleksjonen kommer i butikkhyllene i oktober, og består av seks leppestiftfarger, inkludert den signaturrøde Kate-fargen, og et utvalg øyeskygger. Tør vi tippe på en del mørke toner? Moss elsker tross alt en litt grisete, sota look.

Produktene kommer i en leopardmønstret veske med glitrene steiner på, så detaljene og modellens personlige stil er helt klart ivaretatt.

Kate Moss skal gifte seg med Jamie Hince neste måned, men vi får se om hun tar «en Kate» og sminker seg selv på den store dagen.

Kate skaper trender

Hun har satt preg på moteverdenen i en årrekke. Det er vanskelig å komme utenom Kate Moss når vi snakker om androgyn mote og rocka London-stil.

Kate Moss jobber fortsett som modell, har egne kleskolleksjoner for Top Shop, og har lansert flere parfymer. Hun har også sagt at hun ønsker seg en sangkarriere.

Hun er fortsatt en toneangivende trendsetter. Om hun så trekker på seg et par svarte Hunter-gummistøvler eller svøper seg inn i en vintage pelsvest. Alt Kate Moss gjør forplanter seg blant moteentusiastene. Da hun klippet lugg ifjor høst spurtet jentene til frisøren, og 36-åringens åletrange grå jeans har for eksempel vært trendy i mange år.

 • Her er de nye supermodellene som truer Naomi og Kates posisjon

  Vil du stjele Kate-looken?

  Klærne, sminken og stilen: Her er supermodellen Kate Moss' råd til deg.

  Konfeksjonskrangel og skandaler

  Supermodellen, designeren og tabloidfavoritten har skapt mer enn én skandale gjennom sine år i rampelyset. Kokainanklager, skandaleforhold og vill festing har vært minst like viktig for pressen som Moss' catwalkretur.

  I høst kom hennes 15. og siste kolleksjon for Topshop ut.

  En krangel med Topshops toppsjef, Sir Philip Green, skal ha vært grunnen til at en av moteverdenens mektigste kvinner ikke lenger ønsker å jobbe med kjeden hun har samarbeidet med og designet for siden mai 2007.

  Så gjenstår det å se om samarbeidet med kosmetikkmerket Rimmel forblir en dans på roser.

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer