Mote

Kate Winslet er tilbake i toppform etter fødselen

Det er bare tre måneder siden superstjernen fødte sitt tredje barn.

SEXY MAMMA: Kate Winslet stråler på den røde løperen, tre måneder etter å ha født sin lille sønn.  Foto: All Over Press
SEXY MAMMA: Kate Winslet stråler på den røde løperen, tre måneder etter å ha født sin lille sønn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden Oscar-vinneren Kate Winslet (38) fødte sin nydelige lille sønn.

I motsetning til andre celebre og vordende mødre, gjorde hun det imidlertid klart at hun ga totalt blaffen i alt kroppsfokuset som har dukket opp rundt gravide stjerner.

- Jeg driter i størrelsen på rumpa mi, uttalte hun til magasinet Time Out i fjor.

Omkring tre måneder etter fødselen var skuespilleren tilbake på den røde løperen, og hun så rett og slett smashing ut!

LES OGSÅ: Dette er magen alle snakker om

Slående vakker i rød kjole

Den nybakte moren gjorde sin debut på den røde løperen i forbindelse med premieren på filmen «Divergent» i Los Angeles, hvor hun selv spiller rollen som «Jeanine».

VAKKER: Kate Winslet så svært vakker ut på den røde løperen bare tre måneder etter fødselen av hennes tredje sønn.  Foto: All Over Press
VAKKER: Kate Winslet så svært vakker ut på den røde løperen bare tre måneder etter fødselen av hennes tredje sønn. Foto: All Over Press Vis mer

Den flotte 38-åringen så slående vakker ut i en fotsid, rød kjole med korte ermer og utskjæringer på skuldrene.

Utskjæringer er blant de hotteste trendene denne sesongen, og har vært å se blant flere designere på catwalken. Og gjør du det riktig, kan det være en svært så elegant og stilfull måte å vise frem litt hud.

Den røde kjolen hadde stjernen kombinert med en clutch og et kraftig armbånd - begge i gull.

Ellers hadde Winslet valgt å bruke minimalt med accessoirer - som seg hør og bør når du har et antrekk som gjør så mye ut av seg på egenhånd.

LES OGSÅ: Fargene som kler din hudtone

Stjerne på «Hollywood Walk of Fame»

Den lille gutten til Kate og ektemannen Ned Rocknroll - som hun giftet seg med i desember 2012, er Winslets tredje barn.

Han har fått navnet Bear Blaze.

Fra før av har stjernen en 14 år gammel datter ved navn Mia Honey og en 11 år gammel sønn som heter Joe Alfie WInslet Mendes.

VAKRE FORMER: Kate Winslet tar ofte pusten fra publikum når hun setter foten på den røde løperen.
VAKRE FORMER: Kate Winslet tar ofte pusten fra publikum når hun setter foten på den røde løperen. Vis mer

Likevel er det nok ikke bare babylykke som er årsaken til at skuespilleren strålte på den røde løperen. Bare noen dager i forveien hadde hun fått beskjed om at hun skulle få sin egen stjerne på den berømte «Hollywood Walk of Fame».

Også ved markeringen av dette så hun slående vakker ut, iført en knelang, sort kjole med korte ermer og dyp utringning.

LES OGSÅ: Bærer en formue på fingeren

- Jeg vil være sammen med barna mine

Som trebarnsmor er det ingen tvil om at Winslet har klare prioriteringer under graviditeten, og det er på ingen måte størrelsen på rumpa eller magen.

- Jeg gidder ikke bruke tiden min på å tenke på størrelsen på rumpa mi!, har hun uttalt.

Men det er ikke dermed sagt at Winslet ikke er opptatt av å være sunn. Det er bare at en «flat mage» og liten, spretten rumpe ikke kommer først i rekken.

– Jeg vil være sunn, men også ha det så gøy som jeg kan ha det. Jeg vil være sammen med barna mine. Det er det hele. Det er min største prioritet for øyeblikket, ikke å få en flat mage, forteller hun.

– Ikke misforstå meg, jeg liker å holde meg i form. Det er en del av det å ha en sunn holdning til livet, og jeg tror ikke jeg er alene om det.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer