Makeup

Kjendisenes favoritt

Madonnas venninne og favortittmakeupartist, har endelig lansert produktene sine i Norge.

Publisert
Sist oppdatertLaura Mercier er en av verdens beste makeupartister. Hun begynte karrieren som maler, og har tatt med seg interessen for kunst inn i yrket som makeupartist.

Hun har jobbet for store, prestisjetunge magasiner som Elle, Vogue, Vanity Fair og Glamour, og har vært med på å skape «looks» for blant annet Chanel, L'Oréal og Elizabeth Arden. Hun er også en etterspurt makeupartist på de store motevisningene, blant annet for Calvin Klein, Donna Karan, Versace, Alberta Feretti og Dolce&Gabbana.

Hennes varemerke er «the flawless face» - det perfekte ansiktet. Hun er ikke så opptatt av sterke, outrerte farger, snarere av å framheve den naturlige skjønnheten. I hennes produktlinje finnes blant annet en makeupbase, som hun har fått mange priser for, som skal holde sminken perfekt dagen gjennom.

Stjerner som Linda Evangelista, Meryl Streep, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Julia Ormond, Christy Turlington, Susan Sarandon og selvsagt Madonna, kommer til Laura for å få lagt makeup. Madonna og Laura har blitt nære venner, og en av Lauras leppestifter er oppkalt etter Madonna.

Hun har også sin egen kolleksjon med makeupprodukter, som er kjent for sin høye kvalitet. Her finnes blant annet leppestifter i alle naturlige nyanser du kan drømme om, øyeskygger i duse farger, perfekte makeupkremer uansett hudtype, og et fantastisk sett med verktøy, for å nevne noe.

Nå kan du få tak i merket i Norge også, nærmere bestemt på Gimle Parfymeri i Bygdøy Allé i Oslo. Ta turen innom neste gang du er i hovedstaden. Gimle selger også produkter over nett.

Duse øyeskygger (kr 360/stk). Foto: mercier
Duse øyeskygger (kr 360/stk). Foto: mercier Vis mer
Den berømte makeupbasen (kr 360).  Foto: mercier
Den berømte makeupbasen (kr 360). Foto: mercier Vis mer
Madonna er så begeistret for Laura Mercier, at hun ikke bare sverger til sminken hennes - de er blitt gode venninner også. Foto: all over
Madonna er så begeistret for Laura Mercier, at hun ikke bare sverger til sminken hennes - de er blitt gode venninner også. Foto: all over Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer