Halvlangt

Kjendisklipp

Kjendisenes favorittfrisør åpner salong på Majorstua i Oslo.

Publisert
Sist oppdatert
Den 14. september åpnet parfymerikjeden Vita et helt nytt konsept på Majorstua i Oslo. Rosinen i pølsa er et frisørstudio, signert den verdensberømte hårstylisten Lee Stafford.

Lee Stafford er en av Storbritannias mest kjente og prisbelønnede frisører, og ble blant annet kåret til «The Best British Hairdresser» i 2004.

Han har kjendiser som Avril Lavigne og The Rolling Stones på kundelisten, og en klipp hos ham kan koste opp til 1000 pund, som er ca. 13 000 norske kroner. Dette er neppe i tråd med hva den jevne nordmann kan tenke seg å betale for en sveis, så en klipp i Lee Stafford-salongen på Majorstua vil heldigvis ikke ligge på dette prisnivået.

Han er også kjent for sin berømte 5-minutters-klipp, som han demonstrerte under åpningen. Å få en proff, lekker klipp trenger altså ikke ta lang tid. Som seg hør og bør en kjendisfrisør av stafford format, har han selvsagt også utviklet egne hårpleieprodukter.

Lee Staffords Oslo-avdeling er plassert i Majorstuhuset i Valkyriegaten 8 i Oslo.


LES OGSÅ:
 • Hørstens heteste frisyrer
 • Alt om hår på kk.no • Kjendisklipp
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer