CELLULITTER:Nesten alle kvinner har cellulitter, men de kan bli mindre synlige. Foto: All Over Press
CELLULITTER:Nesten alle kvinner har cellulitter, men de kan bli mindre synlige. Foto: All Over Press Vis mer

Cellulitter

KK har testet Roll Shaper

Hevder å gi bedre søvnkvalitet og mindre cellulitter.

Lymfesystemet er vårt renseanlegg hvor kroppens avfallsstoffer trekkes inn før det føres ut gjennom urinen. En del av det vi får i oss lager mer avfallsstoffer enn andre matvarer, blant annet kaffe, alkohol, fett, sukker og salt.

Stress, hormoner, hard trening og medisiner lager også avfallstoffer, og skal gjennom lymfesystemet.

Det er helt vanlig at avfallsstoffene hoper seg opp,og har du for mye av det kan du få ganske mange plager som dårlig søvn, ømme partier, dårlig sirkulasjon, hodepine og cellulitter.

Til og med de best trente av oss får cellulitter, og det skyldes at kroppen ikke klarer å kvitte seg raskt nok med avfallstoffene som produseres når man trener hardt.

Se hva vi synes om Roll Shaper lengre ned i artikkelen!

Slik reduserer du cellulitter

Cellulitter er sammensatt, men man kan redusere synligheten av cellulitter på flere måter. Sunt kosthold med lite fett, sukker og salt, og mye grønnsaker og proteiner er en god start.

Trening og mosjon er også nødvending for å redusere cellulitter. De fleste av oss sitter for mye, og det er døden for sirkulasjonen i kroppen, både fordi væsken stopper ved lår og rumpe, og at punktene under føttene ikke trigges.

Som du sikkert vet finnes det også flust av kremer, kosttilskudd og behandlinger som hevdes å få bukt med cellulittene. Og KK har testet ett av dem - nemlig Roll Shaper.

GLATTERE HUD: Cellulitter er vanskelig å bli kvitt, men Roll Shaper gjør faktisk huden glattere! Foto: All Over Press
GLATTERE HUD: Cellulitter er vanskelig å bli kvitt, men Roll Shaper gjør faktisk huden glattere! Foto: All Over Press Vis mer

Hva er Roll Shaper?

Roll Shaper er helt nytt i Norge, og KKs journalist har testet det hos Studio Figura i Oslo i én måned. For best resultat anbefales det å gå til behandling tre ganger i uka den første måneden. Siden holder det med en eller to ganger - alt etter tid og behov.

Roll Shaper er rett og slett lymfedrenasje med et apparat med kulerader som går rundt. Man bruker apparatet på forskjellige måter under veiledning, og du følger et spesielt program som varer en time. Du sitter for eksempel oppå apparatet for å behandle rumpa eller står ved siden av for å behandle utsiden av lårene.

Siden væsken i lymfesystemet går i fast retning er det viktig å følge programmet. Programmet starter med føttene, og ender med skuldrene.

LES OGSÅ: Trenger du ekstra salt i varmen?

Effekten

- En time med Roll Shaper tilsvarer tre timer manuell massasje, forteller Egle Katinaite, innehaver av Studio Figura.

- Du får hele pakken: du går ned i vekt, forbedrer blodsirkulasjonen, detoxer kroppen din, regulerer fordøyelsen og du får bedre hudkvalitet, forklarer hun.

Hun forteller videre at cellulittene og vannansamlinger reduseres, og hevder at hun både fjernet gravidekilo og kvittet seg med cellulitter med Roll Shaper.

Søvnkvaliteten skal også bedre. Vi vet fra før at når lymfekjertlene er fulle, blokkerer det for oksygen til hodet, og du sover dårligere. Det er også en av grunnene til at du kan sovne når du får massasje. Du får også mer energi med Roll Shaper.

Vi har testet

Så hva synes vi etter å ha testet 10 ganger? Undertegnede er faktisk imponert! Merket allerede første gangen at det skjedde noe i kroppen, men det var først etter fjerde gangen at det virkelig begynte å skje noe.

Vi målte lårene før og etter, og målebåndet viste 4 cm forskjell - selv om første måling ble tatt på morgenen og siste måling ble tatt på ettermiddagen. Vekta viste 3 kilo mindre.

Den første gangen var det ganske ømt og litt vondt, men det ble bedre og bedre. Det er vanlig å få hodepine når avfallsstoffene skal ut av kroppen, spesielt etter første behandling. Det var uungåelig!

I tillegg har søvnbehovet gått ned med en time, og huden ble så glatt at skrubb har vært overflødig (her snakker vi om en skrubbefreak!).

Prisen varierer, med det lønner seg å kjøpe pakker, for eksempel kr 3500 for 10 ganger.

ROLL SHAPER: Dette apparatet masserer bort avfallstoffer og vannansamlinger, slik at du føler deg mye lettere og bedre i kroppen.
ROLL SHAPER: Dette apparatet masserer bort avfallstoffer og vannansamlinger, slik at du føler deg mye lettere og bedre i kroppen. Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop