Kaker

KK kårer Norges beste bakebilde

Se hva vi fikk da vi ba KK-leserne sende oss sitt morsomste bakebilde. Vinneren får konditorkurs!

KK kårer Norges beste bakebilde
Publisert
Sist oppdatert
Leste du KK i sommer, la du helt sikkert merke til bakeappen KK Søtt og TINEs konkurranse om å ta Norges morsomste bakebilde!

Mange av dere har sendt inn kjempefine bidrag! Her er alt fra fantastiske marengs-tekanner og blomstermarsipankake-kunstverk til krokodille, legokake og mislykkede muffins. Nå er vinneren kåret, og vi må innrømme at hele KK-redaksjonen lo så tårene trillet da vi fikk se dette bildet - og leste denne teksten:


Øyne av marshmallows


Melder meg på med 3D bamsen jeg prøvde å lage til min sønns ettårsdag. Som vanlig overvurderte jeg mine kakebakeevner. Jeg er rett og slett en kløne på kjøkkenet, men den her tok kaka.

Det så jo så lett ut på bildet, så hvor vanskelig kunne det være? Skulle vise seg at virkeligheten ikke ble helt som på reklamen. Uansett hva jeg gjorde, så ble det bare verre og verre. Smørkremen rant av, melisen jeg prøvde å lage øyne med rant av. Jaha..ja, prøvde å fikse det med marshmallowøyne uten noe særlig tegn til forbedring. Jeg lo så tårene trillet, for uansett hva jeg gjorde så gjorde jeg det bare verre.

Svigermor fikk med seg det som ble igjen av kaken, hun sparte hodet til slutt. Aller sist hadde hun spart snuten. En uke og vel så det hadde gått før hun satte tennene i det hun trodde var en snute av sjokolade. Så oppdaget hun at det var en råtten halv drue! Tror svigermor hadde satt stor pris på om jeg kom meg på et bakekurs!

Den kaken har mange ledd av på facebook og babyverden.nos forum, kanskje noen andre kan få glede av den også? Fleste synes igrunn det ser ut som en våt ugle og ikke en bamse, skrev Janne til oss.


Gullvinner

Janne K Eftedal fra Bergen er altså damen bak det utrolig morsomme bildet - og nå skal hun få konditorkurs med Bernhard Azinger, TINEs egen OL-gullvinner i konditorkunst. Han er til daglig baker, konditor og produktutvikler i TINE og har vunnet mange priser for sine kunstverk.

Se flere bakebilder fra finalerunden her:

KK Søtt-appen har alle oppskriftene du ønsker deg, lekre bilder, interaktiv handleliste og enkle, praktiske funksjoner slik at du kan få inspirasjon, planlegge, handle, bake og dele med mobilen. TINE er tilstede i appen med sine eksperttips som hjelper deg å lykkes med bakingen.

Les også: Her er den perfekte festkaken

Fra før har KK appen kk.no for mobil og ipad i App Store. Ipad-utgaven ble nominert til årets nettbrettutgave av Mediebedriftenes Landsforening tidligere i år.

Vinneren av forrige bakekonkurranse!
Vinneren av forrige bakekonkurranse! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer