Kk Kropp

KK kropp i ny drakt

KK-produktet KK kropp er blitt nytt, friskt og bedre.

Publisert
Sist oppdatert
Vi er utstyrt med konkurranseinstinkt i KK også, og derfor skal KK Kropp fra nå av komme ut seks ganger i året. Du kan tegne abonnement allerede nå og sikre deg at du får Norges største magasin innen helse, trening, kosthold og velvære rett hjem. Her skal du få vite alt om det siste, og lære av de beste. Si hva du synes, og gi oss gjerne innspill.
 • Klikk her og si din mening om KK - vinn deilige premier.
 • - Det er lett å bli inspirert av de nye treningstrendene vi presenterer i KK Kropp. Gjør som vår treningsekspert Jill Jahrmann og test kinesis for bedre styrke. Eller om du elsker yoga, så prøv en ny uslåelig kombinasjon av dans og kampsport i Capoeira Condition, sier KKs sjefredaktør Bente E. Engesland.I KK Kropp, som er i salg fra mandag 18. september, får du også et eksklusivt intervju med den tidligere skiskytterdronningen Liv Grete Skjelbreid Poirée, som nå venter barn nummer to. Her er andre godbiter å lese om i KK Kropp:Ned i vekt - 5 smarte startegierBruk hodet riktig, og du er langt på vei allerede mot å nå vektmålet ditt.Hvordan få maks effekt av treningen på 4 ukerSlik går du fram for å få en kickstart på høsttreningen.Årets treningstrenderDet nyeste nye av det du kan trene på treningssenter og hjemme.Slik trener eksperteneBli med hjem til Norges fremste eksperter på trening og kosthold og se hvordan de trener privat.Tre par om kroppenDette betyr mest for partnervalget.Dra til fjells på spaUrban luksus møter bygderoen. Stedet du bør dra når du trenger å lade batteriene.11 sider sportsmoteTrendy på trening i klær og sko som puster. Musikken som gir treningslystPowerwalking, spinning eller yoga? Her er musikken som inspirerer deg til å yte mer.Stor test: Sports-bhHer får du mest støtte for pengene når du trener.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer