Neglelakktrender

Klistremerket som skal på neglene dine

Tryll fram trendy mønstre med dette negleplasteret.

NEGLEPYNT: Hvorfor ikke prøve et av høstens hotteste mønstre, småprikker, på neglene? Med Nail Rocks slipper du å tegne prikkene selv. Tilgjengelig hos Makeup Mekka, kr 79,50. Foto: Aina Kristiansen
NEGLEPYNT: Hvorfor ikke prøve et av høstens hotteste mønstre, småprikker, på neglene? Med Nail Rocks slipper du å tegne prikkene selv. Tilgjengelig hos Makeup Mekka, kr 79,50. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grafiske mønstre en av høstens store neglelakktrender, men som de fleste har opplevd, har man ikke alltid tid eller ork til å håndmale mønstre på hver eneste negl.

Populær metode

Også folielakk i metalliske finisher er hot i høst. Helst skal lakkene se ut som flytende metaller som gull, sølv og bronse. Kjendiser som Beyoncé, Katy Perry, Rihanna og Kylie Minogue elsker denne trenden, og går gjerne for en såkalt Minx-manikyr.

LES OGSÅ: Sånn skal neglene se ut nå

Metoden innebærer en folie med farge og/eller mønster som festes til neglen med varme og trykk.

LES OGSÅ: Er Shellac verdt 350 kroner?

Det samme konseptet er brukt til produktet Nail Rock, og dette kan du få til helt selv i ditt eget hjem.

Slik gjør du det

 • Fjern neglelakkrester og dytt neglebåndene forsiktig tilbake.
 • Fil neglene så de har formen du ønsker.
 • Bruk en buffer eller en veldig finkornet neglefil til å fjerne overflateblankheten på neglene.
 • Finn Nail Rock-klistremerket som er nærmest din neglestørrelse. Du kan klippe dem til, men sørg for at de bare dekker neglen, ikke huden rundt, ellers vil de ikke sitte som de skal.
 • Uten å ta på siden med lim, plasser klistremerket på neglen og press lett på midten så den sitter.
 • Bruk en reisehårføner til å varme opp klistremerket og gjøre det mykt og bøyelig. Noen sekunder med varme holder.
 • Mens det fortsatt er varmt, mykt og bøyelig, presser du den ene siden godt inntil neglen så den fester seg.
 • Varm opp i noen sekunder til og gjenta på den andre siden av neglen. Sørg for at merket er mykt og bøyelig hele tiden.
 • Varm opp enda en gang og press godt ned på hele neglen. Hvis du merker luftbobler eller ujevnheter, er det bare å varme opp klistremerket igjen, løsne det og prøve igjen.
 • For å forsegle merket skikkelig, varm det godt opp igjen og bøy det overflødige over kanten du filte til slik at du ser hvor neglen slutter. Stram godt, men unngå å strekke selve merket.
 • Bruk en finkornet neglefil til å file av det overflødige med en nedovervendt bevegelse.

LES OGSÅ: Slik legger du helt perfekt neglelakk

Et hav av farger/mønstre

Makeup Mekka (ekstern lenke) fører Nail Rock i Norge, og tilbyr omtrent 30 forskjellige farge- og mønsterkombinasjoner.

Hvert sett koster kr. 79,50 og kommer med 24 klistremerker, så her er det nok til både fingre og tær – og til å gjøre feil et par ganger når du prøver deg fram.

Hvis du er nøye med å buffe ned neglen først, sørger for nok varme og øver litt, kan du få en langvarig, fin manikyr, men dette krever litt tålmodighet.

OBS! Da jeg testet disse, oppdaget jeg fort at det var viktig å buffe neglen og sørge for at klistremerket ikke var for stort. Er det bare et snev for stort og kommer i kontakt med huden på siden av neglen, vil det prelle av mye raskere. Vær derfor nøye med å klippe til merkene før du tar fram føneren.

For å fjerne lakken er det bare å varme den opp igjen med føneren og dra den forsiktig av. Limrester fjerner du enkelt med neglelakkfjerner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer