Hår

Knyt sløyfe med håret

Det skal ikke så mye til for å gjøre verdens mest alminnelige sveis mer interessant.

SLØYFE: Bruk ditt eget hår til å lage en pyntesløyfe rundt hestehalestrikken. Ingen trenger å vite at dette er juks. Foto: Cute Girls' Hairstyles / YouTube
SLØYFE: Bruk ditt eget hår til å lage en pyntesløyfe rundt hestehalestrikken. Ingen trenger å vite at dette er juks. Foto: Cute Girls' Hairstyles / YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hestehalen er muligens den mest perfekte hårsveisen.

Alle får det til og det finnes utallige måter å variere den på. Se bare på disse 14 måtene å pimpe opp hestehalen på.

Det er også mange måter du kan gjøre hestehalen litt mer interessant på bare ved å skjule hårstrikken på ulike måter. Eller droppe strikken fullstendig, slik Taylor Swift gjorde da hun gikk for en åttetallsflette for å feste hestehalen.

Du kan også la deg inspirere av Lady Gaga, selv om du ikke ønsker å dra den like langt som henne. Å bruke ditt eget hår til å lage en sløyfe rundt hestehalestrikken, er definitivt ikke like krevende å bære som en Minni Mus-inspirert gigasløyfe på toppen av hodet.

LES OGSÅ: Pimp opp hestehalen

Slik gjør du det

Trinn 1: Gre håret godt og fest det i en lav, løs hesthale litt på siden av nakken. Bruk en liten strikk som matcher hårfargen.
Trinn 2: Ta en liten seksjon hår fra toppen av hestehalen og bruk litt paste for å glatte ut denne og få eventuelle flyvehår til å legge seg.
Trinn 3: Ta en ny hårstrikk, også den så liten som mulig og i en farge som matcher håret ditt. Fest strikken rundt den lille seksjonen med hår slik at den danner den ene buen i det som skal bli en sløyfe.
Trinn 4: Gjør det samme en gang til, men la da løkka peke andre veien. Tilsammen skal de to løkkene altså danne en sløyfe. Justér størrelsen på disse til du har en så stor sløyfe du ønsker.
Trinn 5: Skjul hårstrikken ved å vikle en liten del hår rundt den, og før håret inn i hestehalen med et løkkeverktøy (en såkalt topsytail). Eller du kan vikle en liten bit hår rundt hårstrikken og feste den med hårnåler.

Se video

Fortsatt litt forvirret over hvordan du gjør dette?

LES OGSÅ: Hvor ofte må du klippe håret?

Mindy fra YouTube-kanalen Cute Girls' Hairstyles (ekstern lenke) har laget en video for å demonstrere hvordan du gjør dette.

Se videoen her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer