Amy Winehouse

Kom i form med Amy?

Her viser Amy Winehouse øvelsene som gjør henne sprek og rask...

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Høsten 2007 innrømmet Amy Winehouse at hun hadde et herorinmisbruk, men 2008 var, om mulig, et tøffere år for R&B-sangerinnen (25). Heldigvis kom hun seg helskinnet gjennom det, selv om det bød på den ene skandalen etter den andre.

På fitness-ferie

Nå har hun kommet tilbake til hektene, og lader opp batteriene i Karibien sammen med kjæresten. Men hun ligger ikke på latsiden av den grunn. Skal vi tro bildene er Rehab-stjernen i overraskende god form. Stjernen så sunnere ut enn noen sinne og tok den ene yoga-øvelsen etter den andre. Kanskje vi alle har noe å lære av Amy? Det er bare å legge seg flat!
 • Slik bryter du uvanene
 • Ukeplan for et sunnere liv
 • Tidenes Sporty-Spice!

  Glem 80-tallets store fitnessdiva Jane Fonda og Norges trimdronning Kari Jaquesson - herretter er det Amy Winehouse som er det nye treningsidolet!
 • Treningen som gir maks forbrenning
 • Slik blir du avhengig av å trene
 • 31 veier til treningslyst
 • Har det blitt for mye pinnekjøtt og ribbe i julen? Fortvil ikke. Se og lær av treningsinstruktør og yoga-mester Amy Winehouse.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer