Helse & Livsstil

Kom i superform i drittværet

La regn være regn og prikk inn toppformen litt tidligere.

Kom i superform i drittværet
Publisert
Sist oppdatert
Om du befinner deg på Østlandet er du antagelig dyktig lei av regnvær denne sommeren. Alle drømmer om lange, late dager på stranda har gått i vasken så langt. Kanskje du rett og slett kjeder deg litt?Da har jeg svaret for deg; start treningshøsten midt på sommeren og oppnå toppform akkurat når alle andre løper panisk til treningssentrene i slutten av august – for å starte et nytt og bedre liv.
 • Ukeplan for et sunnere liv
 • Du kan jo ta deg en tur til treningssenteret allerede i dag? Da vil du antagelig finne lange åpningstider til tross for få gjester, og ansatte som har all mulig tid til å hjelpe akkurat deg. Om du er blant de som lett føler seg litt nervøs og utilpass i nye miljøer er juli på treningssenteret drømmen. Du kan surre rundt i eget tempo uten å engste deg for vurderende blikk fra det faste inventaret – de er jo i Syden eller på hytta.
 • Yoga er rene lykkepillen
 • Jeg synes du skal benytte deg maksimalt av all den hjelpen du kan få. Sett opp time til treningsveiledning og spør hver gang du lurer på noe. Prøv deg frem og få en second opinion fra vel skolerte veiledere hver gang du lurer på om du tenker rett, eller hver gang du lurer på noe i det hele tatt.
 • Flat mage på 1-2-3
 • Flatere mage på rekordtid
 • Et smalere liv
 • Magesmart trening
 • Prøv deg frem blant de ulike gruppetreningstimene, målsetningen er å finne nettopp det som du trives best med. Da finner du nemlig suksessfaktor nummer en. Om du finner en treningsform, eller aller best en miks av noen ulike treningsformer, som du liker, da har du de aller beste forutsetninger for å lykkes med å opprettholde en treningsvane utover høsten, vinteren og all overskuelig framtid.
 • Slik får du leggene du ønsker deg
 • Snarveien til flat mage, stram rumpe og lekre lår
 • Smekre overarmer
 • Det er veldig mange tilbud på et treningssenter, mange er medlemmer i flere år uten å vite at det finnes noe som egentlig kunne ha passet dem helt perfekt. Om du blir medlem i den travleste tiden i september eller januar er det lett å bare fortsette med det første du testet ut og mestret, være seg om dette er treningsprogram med styrkemaskiner eller spinning. Man spør liksom ikke om mer hjelp når det er mange andre som også er nye… Nå har du altså muligheten til å bli ekspert i ro og fred. Vil du bruke den?Her er mitt forslag til program for juli-begynnere:Dag 1; Gruppetreningstime med hovedvekt på kondisjon. Prøv deg frem blant HøyPuls, Spinning, Step, kampsporttimer og mange andreDag 2; Treningsprogram i styrkesalen; Få hjelp til å lage et program for akkurat dine mål. En miks av kondisjon og styrke eller en av delene? Frivekter eller maskiner. Et kort styrkeprogram for bare overkropp kanskje? Det kan du gjøre etter en skikkelig kondisjonsøktDag 3; Styrketime i sal. Ikke vær redd for å bruke litt tyngre vekter enn de aller minste. Det skal kjennes og det er ingen skam å ikke klare alle repetisjonene. Det er faktisk bedre enn å klare alle og ha mer krefter igjenGod trening!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer